10 x dingen die we ooit nog eens willen doen

10 x dingen die we ooit nog eens willen doen
Instagram is voor velen en ook voor mij een heel inspirerend social media netwerk. Door al die inspiratie heb ik mijn content creator lat veel hoger gelegd en kan ik nu dus de content maken die ik altijd al heb willen maken. Dat is het mooie van Instagram. Het laat je zien wat allemaal kan. Het nare hiervan is dus wel dat je dingen voorbij ziet komen die je ook meteen wil zien. Of doen. Of hebben. Bereiken. Maar wees wie je bent en wees trots op de dingen die je al bereikt hebt! Want veel mensen kunnen zover niet eens komen op deze aarde. En wanneer je dat beseft, is het vooral genieten van al die mooie foto’s, stories en reels. Een mens kan naast zoveel naars, ook zoveel moois creëren. Echt prachtig is dat. Ik neem je daarom graag mee naar de magische wereld van Instagram met deze 10 x dingen die we ooit nog eens willen doen!

Dingen die we ooit nog eens willen doen

1. Motorrijbewijs halen

Vrouwen die als Catwoman uit de film The Batman op hun sportmotor touren! Langs de mooiste natuuromgevingen. In hun eentje. Jaaaaaa, op Instagram kan het allemaal, mensen. Maar het lijkt me serieus heerlijk om op zachte lente- en herfstdagen met mijn eigen motor te rijden. Ik weet ook al welke motor ik zou willen: een Kawasaki Ninja. En ik vind mooie en goed passende motorkleding en motorlaarzen altijd zo mooi staan! Bij Voordeelhelmen vind ik qua broeken de PMJ Spring Ladies Jeans Black 100 en de REV’IT Ellison Ladies SK Trousers Black prachtig. En wat motorlaarzen betreft de Daytona Lady Pilot GTX black en de Stylmartin Yuma Lady Black. Echt prachtig! Meer inspo vind je hier: @voordeelhelmen

2. Ballonvlucht maken over Cappadocië (Kapadokya)

Dit lijkt me echt zooooooo te gek! Een ballonvlucht maken over het spectaculaire landschap van Cappadocië (Kapadokya) in Turkije. Zie ook de foto bovenaan. Is het niet fantastisch???! Genieten van een prachtig uitzicht op de sprookjesachtige schoorstenen en rotsformaties. Met vooraf een luxe ontbijt en erna een champagnefeestje. Ja joh, het kan allemaal! Alleen nog even mijn hoogtevrees overwinnen, hehehe… Meer info: @goreme.cappadocia

3. Met een hond de wereld rondreizen

Een knappe man die met zijn hond de wereld afreist. Ja, hij bestaat. Hij heet Igna en met zijn border collie Hanna ontdekt hij ruige sneeuwgebieden, enorme bossen, prachtige meren en de mooiste rotspartijen. Sidenote: hij is super attent, want zijn engagement is ook nog eens torenhoog. Zijn leven, voor heel eventjes. Ik zeg ja! Prachtige filmpjes en foto’s: @igna.ferriol

4. Elke dag koffie en slagroom content maken

Deze vrouw Maria Rocher met haar kat…maakt elke dag de content die ik zelf ook wil maken. Ze vult haar feed met koffie, slagroom, brownies, chocoladerepen, croissants, lange vingers, donuts…she just doesn’t care! In haar leuke pantoffeltjes woont ze ook nog eens in een prachtig ingericht appartement (denk ik) met nude kleuren. Helemaal geweldig: @malleinkot

5. Een bloemenboerderij beginnen

Vanaf het voorjaar heel de dag omringd zijn door de mooiste bloemen. Zaaien en dan kan het plukken van al dat moois beginnen. Wie wil dat nou niet? Tulpen in allerlei kleuren. Dahlia’s, Narcissen…prachtig gewoon. Zussen Marlies en Linda hebben het gerealiseerd met hun: @famflowerfarm

Een bloemenboerderij beginnen

6. Een boerderijtje opknappen en er wonen…mét een paar dieren

Dit wil ik zelf echt heel graag. En gezien het aantal volgers van Liz Marie ben ik niet de enige. Haar interieur is stunning, haar stylingskills zijn zeer goed en ze is ook nog eens superaardig wanneer je haar DM’t met een vraag. Liefde voor deze woning en deze vrouw: @lizmariegalvan

ps: haar boek ‘Cozy White Cottage‘ is ook een aanrader voor op de koffietafel!

7. Een strandtentje runnen

Wat moet dit in de zomer toch enorm hard werken, maar ook heerlijk zijn: een prachtig strandtentje runnen. Met een interieur waar ik van droom. Ik zou er de hele dag als een gek plaatjes schieten. En check de parasolletjes ook op het terrras. Zo cute: @hippiefishzandvoort

8. Een prachtig huisje aan zee verhuren

Ok, je hebt de ruimte en het geld om een prachtig huisje in te richten en te verhuren in Zandvoort aan Zee. Maar het dan ook nog eens zo inrichten dat Instagrammers er meteen heen willen om er de prachtigste content te maken. Yes, please: @suite_suitezandvoort

9. Barista worden met je eigen koffietentje

Ohhhhh, wat ben ik toch gek op cappuccino. En taartjes. En gebakjes. En koekjes. En chocolade. En de geur van koffie. En croissantjes. En lekker belegde broodjes. En mensen blij maken. Hier gebeurt dat. Bij Barista Café Leiden. En je krijgt de liefste en de beste service. Ik kom hier heel graag en ben dan altijd jaloers op de prachtige styling van het interieur! Je kunt er ook leuk met je vriendinnen een high tea nemen. Ik heb er op die manier mijn ‘vrijgezellenfeestje’ gevierd! Ik heb nergens spijt van, maar als ik het leven over kon doen, dan zou ik toch zoiets als dit neer willen zetten: @baristacafeleiden

10. Wonen in een sprookjesachtig riad

In Marrakesh ofcourse! Een riad is een traditioneel Marokkaans huis met een atrium of binnentuin. Met de mooiste tegeltjes. En vaak ingericht in boho-chique stijl. Een zwembad in azuurblauw met trappen…loooooove it: @bemarrakech

11. Extra tip: gratis overnachten in Noorwegen

Wist je dat je gratis kunt overnachten in Noorwegen? Door het hele land vind je plekken voor een overnachting in de natuur. Ideaal na een lange wandeling in de mooie natuur! Deze hutjes zijn zeker niet bedoeld als plek voor een gratis vakantie. Het zijn houten hutjes waar je na een wandeling kunt uitrusten, schuilen voor de regen of een nachtje kunt doorbrengen om te genieten van de rust en de natuur. Je kunt de hutjes niet reserveren, dus jouw plekje kan ook bezet zijn. Het is toch geweldig dat zoiets bestaat en kan! Love it!

 

 

Welke van deze 10 dingen zou jij eens
willen ervaren?

 

Foto’s: Timur Garifov via Unsplash
& Peter Emery via Unsplash

Delen:

10 Reacties

 1. Linda schrijft 't op
  10 mei 2022 / 07:35

  Wij zijn dit jaar 20 jaar getrouwd, ik was opzoek naar iets origineels en kwam op een ballonvlucht terecht. Het lijkt me super leuk ik vond het alleen erg duur voor het hele gezin.

 2. Linda Meester
  10 mei 2022 / 08:41

  Soms wel eens goed om over na te denken. Ik word zo geleefd door de waan van de dag

 3. 10 mei 2022 / 09:26

  Een boerderijtje opknappen spreekt me het meest aan. Maar helaas kan ik dat helemaal niet, want ik ben niet handig genoeg. Gelukkig woon ik op een ‘boerderi’ in het buitengebied : )

 4. 10 mei 2022 / 12:24

  Nou… In een boerderijtje wonen wonen lijkt mij wel wat. Overigens laat ik het dan wel opknappen door mensen met de juiste skills. Wanneer ik er aan ga beginnen met mijn twee linkerhanden komt er niet veel van terecht.
  Overigens is het maken van een ballonvlucht in Holland ook erg leuk hoor. Helemaal als je over bekend terrein heen vliegt/zweeft… Super leuk.

 5. Jouvence
  10 mei 2022 / 17:06

  Een boerderij opknappen met wat dieren en moestuin zie ik ook wel zitten! Of een huis in Spanje aan het strand.

 6. 10 mei 2022 / 18:17

  Een ballonvaart! Alhoewel het me doodeng lijkt, staat dit wel op mijn lijstje, lijkt me zo’n mooie ervaring!

 7. Mieke - Miek's Mind
  11 mei 2022 / 08:35

  Hoe leuk om dit eens op papier te zetten en zo uit te werken. Benieuwd wat je over 10 jaar hebt gedaan! In nummer 1 en 7 kan ik me helemaaaaaaaal vinden

 8. 11 mei 2022 / 13:19

  Wat gaaf en ik herkende het meteen! Mijn vriendin heeft hier laatst een shoot gehad. Ze is trouwfotograaf. Echt een waanzinnig gebied!

 9. Frederique
  14 mei 2022 / 12:27

  Deze heb ik gedaan: ballonvaren in Cappadocië. Ik ging met mijn dochter die toen 12 was. Het was 2009 en nog vrijwel niet bekend bij toeristen dus heel rustig en een onvergetelijke ervaring. Denk er nog vaak aan terug hoe mooi. En in tegenstelling tot wat ik verwachtte helemaal niet eng als je er eenmaal inzit.

 10. Linda schrijft 't op
  5 juni 2022 / 08:20

  Nummer 6 staat heel hoog op mijn lijstje en wordt ook werkelijk in de toekomst. Heel veel dieten denk ik niet maar ikkijk wel uit naar het vrije leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *