Link building

Link building

Link building
Link building is erg belangrijk voor de positie in Google

Link building is een heel belangrijk onderdeel van een goede SEO strategie. Google houdt namelijk niet alleen de interne linkjes op jouw business website in de gaten, maar ook de links náár jouw website op het internet. Google merkt het heel snel wanneer je bedrijf op meerdere plekken op internet naar voren komt en waardeert dat met hogere zoekresultaten. Maar dat is niet alles. Google houdt ook scherp in de gaten of de link wel op een kwalitatieve, betrouwbare en SEO proof site staat. Maar waar plaats je dan zo’n linkje? Ik help je hier graag bij met mijn Lifestyle Blog, door een artikel te plaatsen over jouw product/dienst. Ik doe research en schrijf 1 artikel/advertorial over jouw onderneming inclusief een link naar jouw website. Met duidelijke informatie en inclusief 2 mooie foto’s. Daarna verspreid ik het artikel over mijn diverse Social Media kanalen. Dit is een sterk pakket voor je SEO! Het maximum aantal woorden: 700 per artikel. Revisieronde: 1 keer.

EXPOSE ME WITH YOUR BIG LINK BUILDING! | € 150-,


Sluit jouw business/product aan op mijn Lifestyle Blog? En wil je met je bedrijf meer bekendheid hebben op het internet? Maar geen behoefte aan BIG Link building? Alleen zin in een linkje op mijn website? Dat kan!

EXPOSE ME WITH YOUR SMALL LINK BUILDING! | € 75-,

– Geïnteresseerd in een van deze 2 pakketten? Vraag ‘m aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan de opdracht voor je in!

– Alle pakketten zijn excl. BTW

– Voordat ik aan de opdracht begin stuur ik je een offerte en mijn algemene voorwaarden toe. Wanneer je die beiden akkoord geeft, ga ik voor je aan de slag!

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: