Blog Consulting

Blog Consulting

Blog Consulting
Coming soon!

Als Blog Consultant deel ik al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben eigenaar van dit Lifestyle blog en heb zeer frequent enorm leuke en betaalde samenwerkingen met mooie merken. Ik blog dagelijks, schrijf voor klanten prettig leesbare en catchy content, deel 7 dagen per week verhalen op mijn eigen social media en heb de marketing van mijn bedrijf I’m Feeling Good zelf in handen. Dat laatste, de marketing van je bedrijf, is ontzettend belangrijk. Hiermee bepaal je of je blog succesvol is of niet. Ik laat je zien hoe jij een blog kunt starten, een blog verder opbouwt, succesvolle samenwerkingen aangaat en geld kunt verdienen met je blog! Til met mij jouw blog naar een next level!

– In mijn Webshop vind je Instant Downloads over bloggen, zodat je binnen een paar minuten gebruik kunt maken van al mijn kennis en adviezen!

Ik help je heel graag te groeien met je blog! Kies een onderwerp uit waarvan je denkt dat je daar de meeste hulp bij nodig hebt.

– Je kunt me een mailtje sturen wanneer je interesse hebt in een leuke presentatie over het starten met bloggen voor je team of vriendenclub, lekker makkelijk uitgelegd! Iedereen krijgt ook nog eens alle informatie op .pdf toegestuurd, zodat jullie alleen maar hoeven te luisteren! Yassss! Ik leg op een leuke manier aan jullie uit, hoe je kunt beginnen met WordPress bloggen en wat de tips & tricks zijn. Zonder zorgen en met heel veel plezier starten met bloggen dus!

Geïnteresseerd in de presentatie “Bloggen (in WordPress) voor beginners”? Vraag ‘m aan via info@imfeelinggood.nl en ik plan ‘m voor je in! Vertel in de mail iets meer over de groep en het aantal mensen en ik stuur je een offerte en mijn algemene voorwaarden toe. Wanneer je die beiden akkoord geeft, sta ik binnenkort bij jullie op de stoep! Oh, en ik ben gek op cappuccino ;-)

Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: