Diensten

DienstenDIENSTEN
WAAR IK JOU MEE KAN HELPEN

1. Adverteren op mijn blog

Wil je adverteren op mijn Lifestyle Blog? Ga dan svp naar de ‘adverteren‘-pagina.

2. Blog Consulting

Als Blog Consultant deel ik al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben zelf eigenaar van dit Lifestyle blog. Door I’m Feeling Good heb ik dagelijks te maken met blogger zijn, goede en catchy content schrijven, social media en het marketen van je blog. Dat laatste, de marketing, is ontzettend belangrijk. Hiermee bepaal je of je blog succesvol is of niet. Ik laat je zien hoe jij geld kunt verdienen met je blog en hoe je je blog naar een next level tilt!

  1. Op de pagina Blog Consulting vind je meer informatie over de instant downloads die jou helpen met alles dat met bloggen te maken heeft
  2. Daarnaast geef ik je daar ook tips & tricks in mijn blogs
  3. En ik geef ook nog een leuke presentatie over het starten met bloggen voor je team of vriendenclub, lekker makkelijk uitgelegd! Iedereen krijgt ook nog eens alle informatie op .pdf toegestuurd, zodat jullie alleen maar hoeven te luisteren! Yassss! Ik leg op een leuke manier aan jullie uit, hoe je kunt beginnen met WordPress bloggen en wat de tips & tricks zijn. Zonder zorgen en met heel veel plezier starten met bloggen dus. Klik hier voor meer informatie!

3. Storytelling

Storytelling is hot! Ik help je daar graag bij. Door een pakkend en persoonlijk (al dan niet fictief) verhaal te vertellen, kun je website bezoekers blijven boeien. Zo ontstaat er meer merkbetrokkenheid en loyaliteit. Maar ook op Social Media is bewezen dat consistent gebruik van Storytelling werkt om een relatie met je klanten op te bouwen.

In het bedrijfsleven werkt Storytelling ook goed. Lastige bedrijfsinformatie kan makkelijker worden uitgelegd op deze manier. Dit spreekt je personeel/bezoekers veel meer aan dan Powerpoint presentaties!

4. Blogbuilding

Wanneer een website regelmatig goede, SEO geoptimalieerde en fijne leesbare content publiceert, blijft hij in beweging. Daar houdt Google van en zo bereik je sneller jouw ideale klant! Blogbuilding is dé manier naar meer verkeer op je website!

5. SEO Tekstschrijver

Bij A Blogging Company kun je als bedrijf terecht voor SEO geoptimaliseerde teksten. Teksten die voldoen aan bepaalde Search Engine Optimization criteria. Daardoor wordt je bedrijf sneller gevonden in Google en kom je hoger in de zoekmachine. Je klanten kunnen jou sneller vinden. Ik zorg er als SEO Tekstschrijver ook voor dat de teksten op je website lekker pakkend, professioneel en fijn leesbaar zijn. Ik bied een mooi pakket aan waarmee ik jouw website naar een next level til!

6. Link building

Ook goed voor SEO is link building. Wanneer jouw website door middel van een linkje wordt genoemd op een betrouwbare externe website, rankt Google je hoger. Ik help je hier graag bij! Ik ben Lifestyle Blogger en heb een mooie website ter beschikking en diverse Social Media kanalen waarop ik jouw content en website URL kan delen. Wanneer jouw business bij mijn blog past, hebben we een match!

7. Social Media beheer

Ik beheer ook de Social Media kanalen van ondernemers die daar zelf geen tijd voor hebben. Verbinding hebben met je volgers/klanten is heel belangrijk. Door je Social Media kanalen goed bij te houden kun je dit creëren. Ik doe dit voor Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

8. Losse opdracht

Wil je een tekst hebben, maar geen gebruik maken van de 7 mogelijkheden hierboven? Geen probleem! Ik kan ook een losse opdracht voor je uitvoeren.

9. Shoppen

In mijn Webshop kun je heerlijk Lifestyle shoppen. Artikelen waar je vrolijk en blij van wordt! Bloggers kunnen hier ook hun hart ophalen!

 

Wil je lezen wie ik ben en wat mijn werkervaring is, check dan deze pagina. Neem hier contact met me op en klik hier voor mijn referenties. Ik hoor graag van je!

Copyright © 2017
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Ga naar: