De tafel mooi dekken? Dít zijn de 5 voordelen van een Hip Tafelzeil!

De tafel mooi dekken Dít zijn de 5 voordelen van een Hip Tafelzeil

Je tafel mooi dekken

Het is altijd lekkerder ontbijten, lunchen of dineren wanneer de tafel mooi gedekt is. Met prachtig servies en textiel. Het is chiq om een tafelkleed te gebruiken om de tafel mooi te dekken, maar is het ook praktisch? Nee. Zeker niet. En het is ook niet duurzaam. Want na één keer gebruiken is ’t vaak al meteen vies en kan het de was in. Dé oplossing hiervoor is om een tafelzeil te gebruiken. En dat is niet de enige reden! Want wil je je tafel mooi dekken? Dan zijn dít de 5 voordelen van een tafelzeil van hiptafelzeil.nl!

Voordeel 1. Betaalbaar

Een tafelzeil is een stúk goedkoper dan een stoffen variant. De eettafel staat vaak centraal als de plek waar iedereen gezellig bij elkaar komt. Voor een klein prijsje zet je een sfeer of thema neer dat past bij iedere gelegenheid. Ik heb ook even research gedaan. Stel: je gaat trouwen en je wil samen met je gasten aan een mooie lange tafel lunchen of dineren. Je hebt daar 15 meter voor nodig. Voor dit tafelzeil dat ik gekregen heb van Hip Tafelzeil, ben je op rol en op maat inclusief verzendkosten nog geen € 200-, kwijt. Dat is voor de stoffen variant vaak het dubbele!

tafelzeil pluizenbloem oud groen

Voordeel 2. De tafel mooi dekken met schattige printjes

Wil je de tafel mooi dekken met een schattig printje? Er is heel veel keuze. Je kunt ze bestellen in verschillende patronen, stijlen en soorten. Ook zijn er exemplaren speciaal voor feestdagen en seizoenen. De print op dit tafelzeil dat ik gekregen heb van Hip Tafelzeil vind ik mooi, minimalistisch, stijlvol, landelijk en het heet Tafelzeil pluizenbloem oud groen. De sfeer in de kamer veranderde meteen door de mooie zachte en oud groene kleur. De pluizenbloemen print geeft een heerlijk zomerse sfeer en is dus ook ideaal om buiten te gebruiken. Het printje is een vruchtpluis dat ontstaat zodra de paardenbloem is uitgebloeid. Het zijn van die bloemen waarvan je de pluisjes kunt wegblazen. Zo cute! De breedte van dit pvc tafelkleed is 1.40 m, de lengte snijden ze voor je op de gewenste maat.

Hip Tafelzeil pluizenbloem oud groen

Voordeel 3. Makkelijk afneembaar

Nog een voordeel is dat een tafelzeil heel makkelijk afneembaar is met een vochtige doek. Daarmee bescherm je je tafel en in een huishouden met (kleine) kinderen is het fijn wanneer je de tafels goed en snel schoon kan maken. En het scheelt ook weer een wasje draaien. Daarnaast is het ook nog waterbestendig.

Closeup tafelzeil pluizenbloem oud groen

Voordeel 4. Ook om mee te knutselen of als achtergrond

Je kunt een tafelzeil natuurlijk ook gebruiken tijdens het knutselen. Zo kunnen de kids lekker knoeien en kliederen. Maar ook voor het maken van mijn sieraden is dit een fijne ondergrond. En wat dacht je van fotografie achtergronden? Wil je de illusie wekken van een marmeren achtergrond voor je productfotografie? Denk dan eens aan een tafelzeiltje met een luxe marmerprint!

de tafel mooi dekken

Voordeel 5. Valt soepel

Tot slot valt dit tafelzeil heel soepel dat ik niet verwacht had. Ik had het dik en stuk verwacht, maar er is heel fijn ‘mee te werken’. Het heeft een zachte ‘non woven’ vliesrug. De onderrug bestaat hierbij uit een samenstelling van polypropyleen. De bovenkant is uit pvc vervaardigd. Het tafelzeil valt heel soepel om de tafel en is geschikt voor iedere tafel.

Detail tafelzeil pluizenbloem oud groen

De tafel mooi dekken

Ik hoop dat ik je met deze 5 voordelen van een hip tafelzeil, heb geïnspireerd. Hip Tafelzeil is een merk dat superleuke tafelbekleding verkoopt. Wat ik ook nog even wil meegeven is dat het ontzettend goed was ingepakt op een rol en onbeschadigd aan is gekomen. Daar scoor je echt een hoop punten mee bij mij!

Wil jij ook je merk/bedrijf onder de aandacht brengen door middel van mooie content? Klik dan op de link hieronder:

Samenwerken/Collab

 

 

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf.
* Fotografie door I’m Feeling Good.

 

Liefs, Amina

Logo I'm Feeling Good DM Sans Serif

 

Volg mij:

FacebookInstagramPinterestTwitterYoutube – TikTok 

Ga naar:

Delen:

4 Reacties

 1. 6 mei 2024 / 10:59

  Ja eigenlijk zouden wij der beter ook eens eentje kopen. Die van jou is inderdaad wel mooi

 2. Mandy Eggens
  6 mei 2024 / 16:47

  Wauw! Heel mooi. Voor het knutselen gebruiken we altijd place mats maar gewoon een zeil heeft natuurlijk nog veel meer voordelen! Je hebt me echt op ideeën gebracht :)

 3. Claire
  7 mei 2024 / 00:44

  Wauw! Van die prachtige foto’s krijg ik direct zin om aan te schuiven. Ik zou eigenlijk ook meer aandacht willen schenken aan het mooi dekken van een tafel.

 4. 8 mei 2024 / 15:51

  Ik heb tijdens het eten ook altijd een tafelzeil liggen met een printje. Per seizoen wissel ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *