De kortste blog ooit!

De kortste blog ooit!

Tja lieve volgers…Dit heb ik geloof ik nog niet eerder meegemaakt. Maar ik ben even inspiratieloos! Ja…maar écht! Dus: dit wordt de kortste blog ooit!

De kortste blog ooit!

Ja joh, it happens! Ik zit naar mijn blogconcepten te kijken (ik heb er 30 paraat staan omdat er vaak ineens iets in me opkomt dat ik later wil gebruiken), maar nu ik naar ze kijk vind ik er geen een leuk genoeg om te posten!

Het voelt ook niet goed of zo om dan tóch aan een conceptblog te werken en ‘m te publiceren. Ik ben een gevoelsmens en ik moet het echt ‘voelen’, anders doe ik het niet.

Dus ik bedacht me net ineens: “Nou, dan laat ik toch gewoon zien dat ik geen inspiratie heb?” Ik heb het gewoon even niet vandaag…

Heb ik een writersblock?

Of ik een writersblock heb? Nee, dat denk ik niet. Volgende week gaat het vast weer beter. En het gekke is dat, nu ik besloten heb om te bloggen over geen inspiratie hebben, mijn vingers weer over het toetsenbord vliegen! Hahahaha, hoe fijn!

Fake

Ik wil nu ook eigenlijk een leuk einde tikken. Met een leuke grap of zo, weet je wel. Maar het zit er niet in mensen…En het zou ook weer fake voelen. Het is wat het is, en dat is ook goed.

Tot volgende week!

Liefs,
Amina

 

HAPPY WEEK!
Komt inspiratieloos zijn
jou ook
bekend voor?

I'm Feeling Good Spring logo - Signature

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

Delen:

7 Reacties

 1. 22 april 2019 / 09:11

  Wat goed van je dat je er eerlijk over bent en dat je niet een concept post die je niet leuk vindt! Iedereen heeft weleens geen inspiratie en dat is menselijk! Vrolijk pasen! X

 2. 22 april 2019 / 09:40

  Kan ik me helemaal voorstellen! Vind het ook super knap hoe bij veel bloggers al die berichten eruit vliegen. En soms zit het er gewoon eventjes niet in ;)

 3. 23 april 2019 / 09:39

  Hahaha, heel herkenbaar hoor ;) Ik zou gewoon even lekker genieten van de zon en leuke dingen gaan doen. Hoe is het met je rug?

  Liefs,
  Marloes

  • Amina
   Auteur
   26 april 2019 / 17:06

   Ja toch! Lekker even op iets anders focussen en dan komt het vanzelf weer. Lief dat je het vraagt. Het gaat iedere maand ietsje beter, maar een rugoperatie is pittigggg ?❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *