Dit is de Daily Planner die je moet hebben

Feel Good Creator Dit is de Daily Planner die je moet hebben

Werken, werken, werken: we doen het elke dag en het wordt steeds drukker. Sommige mensen werken met een digitale to do list, maar voor anderen is dat totaal niet overzichtelijk. Ik hoor ook bij die laatste groep. En die to do boekjes van de kantoorartikelen groothandel vind ik meestal zo saai! Daarom heb ik een leuk en gezellig alternatief ontworpen. Dit is de Daily Planner die je moet hebben!

Dit is ‘m! De Daily Planner die ik ontworpen heb in een Nederlandse én Engelse versie. Het is een printable, dat betekent dat je een pdf’je krijgt van het ontwerp dat je oneindig vaak kan uitprinten.

De Daily Planner die je moet hebben

Cute Daily Planner

Ik geloof niet zo in digitale to do lijstjes. Die je dan digitaal kan afvinken. Nee. En ik geloof ook niet in digitale agenda’s. Vanaf de eerste klas van de middelbare heb ik ieder jaar een papieren agenda gekocht. Old school, daar hou ik van. Ik zie dan veel beter in 1 oogopslag hoe mijn weken eruit gaan zien. En dat heb ik ook met to do lijstjes. Papier graag. Een taak opschrijven en wanneer ik dat af heb, lekker doorstrepen. Als Office Manager werkte ik heel graag met post-its. En dat doe ik nog steeds graag. Maar ze zien er minder gezellig uit en ze zijn vaak te klein.

Ik kon online en in de winkel maar niet vinden wat ik zelf graag wilde hebben. Dus ik ging aan de slag en tekende op papier uit wat ik in mijn hoofd had. Vervolgens heb ik dat in een design-programma uitgewerkt. En dit is ‘m geworden!  Een dagelijkse papieren planner in A4 formaat, die je elke dag kunt invullen en gebruiken!

Cute Daily Planner moest ook écht cute en gezellig zijn

De eerste versie die ik had gemaakt was wat koeler van kleur. Met vierkante vakjes bij Belangrijk vandaag en Notities. waar je dan je taken en notities onder zet. Maar dat vond ik niet gezellig genoeg. De kleur was grijzig en het pakte me niet. Dus heb ik er leuke illustraties geplaatst, die gezellig ogen. Want als ik een Planner op Etsy een Cute Daily Planner noem, moet ‘ie ook cute zijn ook natuurlijk.

Feel Good Store & Etsy

Waarom verkoop ik deze planner eigenlijk op Etsy en niet via mijn eigen website? Nou, ik wilde sowieso een Nederlandse én Engelse versie ontwerpen. En ik kan op Etsy sneller meer mensen wereldwijd bereiken. Het zijn allemaal digitale ontwerpen die ik daar verkoop, dus dat is makkelijk. Sieraden verkopen blijf ik uiteraard doen hoor, hier op mijn website. Ik verzend binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland.  Digitaal designen vind ik iets wat ik erg leuk vind om erbij te doen. Via het menu op deze website kun je naar Feel Good Services → Feel Good Store & Etsy. Op die pagina kun je de link naar mijn Etsy winkel vinden.

Daily planner in roze, bruin en taupe

De hoofdkleuren van de daily planner die je uit kunt printen zijn roze, bruin en taupe. Roze en taupe zijn eigenlijk wel mijn lievelingskleuren, die wilde ik er graag in hebben.

Leuke details

Er staat leuke details op de planner. Zoals het notitieboekje bovenin met de twee pennen. Rechtsboven kun je de dag van vandaag aankruisen. En dat kopje koffie onderin staat echt voor wie ik ben, een ware coffee addict!

Daily Planner details

Oneindig vaak printen

Je kunt deze papieren planner in A4 formaat dus elke dag printen. Je koopt eenmalig het pdf’je dat je op kunt slaan en dan is ‘ie van jou!

Selfcare

Ik heb ook aan selfcare gedacht. Selfcare tijdens het werk vind ik erg belangrijk. Ik heb een beetje de neiging om door te banjeren zonder op mijn drinken en eten te letten. Daarom heb ik er leuke illustraties in gezet van waterflessen en koffiebekers.

De daily planner kopen

Wil jij deze papieren planner in A4 formaat ook oneindig uit kunnen printen voor op je werk? Je kunt ‘m kopen in mijn Etsy shop voor maar € 2,89. Geen geld toch!? Laten we werken leuker en gezelliger maken!

 

 

Wat vind jij van mijn planner?

 

 

Liefs, Amina

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *