CATRICE | Make up partner Holland’s Next Top Model 2016

Groepsfoto HNTM header - imfeelinggood.nl

Vanaf 30 augustus barst de strijd om de felbegeerde titel “Holland’s Next Top Model” weer los in het gelijknamige programma. Twaalf Nederlandse beauty’s strijden week na week voor de beste foto met maar één doel: een plekje in de grote finale en het binnenslepen van de titel Holland’s Next Top Model 2016! De modellen in spé zullen prachtige uiteenlopende looks showen die tot stand zijn gekomen in samenwerking met CATRICE, de exclusieve make up partner van dit jaar!


Spannende strijd

Vanaf 30 augustus aanstaande kan de kijker elke dinsdagavond om 20.30 uur terecht bij RTL5 voor Holland’s Next Top Model. De jury bestaat dit jaar uit Anouk Smulders, Alek Bruessing, Fred van Leer (ik vind hem zoooo leuk!) en deze geweldige vrouw, die mij bij haar beide boeken aan het huilen kreeg: Anna Nooshin!!! Op 25 oktober wordt de winnares bekend gemaakt na een spannende en wederom veelbelovende strijd tijdens een spectaculaire grote finale!


Catrice loves fashion

Een perfecte combinatie: Beauty & Fashion. CATRICE staat voor innovatieve cosmetica geïnspireerd op de laatste trends rechtstreeks van de catwalk en vertaalt de internationale fahion looks van het seizoen naar make up van de hoogste kwaliteit. CATRICE en Holland’s Next Top Model zijn daarom een mooie match. Vorig jaar was CATRICE reeds een van de sponsoren van het populaire programma, dit jaar is het merk de exclusieve make up partner!

 

Instagram photo by @Catrice Cosmetics (embed)

 

Social Media

Volg CATRICE op Facebook voor meer nieuws en kijk op www.hollandsnexttopmodel.nl voor de laatste programma informatie!

 

Wat? Holland’s Next Top Model 2016
Waar?
RTL5
Wanneer?  Save the date! Vanaf 30 augustus iedere dinsdag om 20.30u
Op ons I’m Feeling Good-lijstje?  Jaaaaa! Ik kijk dit programma al vanaf de tijd dat Kim Feenstra en Sylvia Geersen deelnemers waren! L O V E I T! En ik ben heeeel benieuwd welke mooie looks de visagisten gaan maken met CATRICE!

 

 Heb jij een product van CATRICE
in je make up stash
?

 

HAPPY WEEK!

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube

Delen:

2 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 23:09

  Ik ben zo benieuwd! Ik kijk het elk seizoen, al krijg ik altijd wat ik noem plaatsvervangende honger. Op de een of andere manier kan ik het programma niet afkijken zonder dat ik zit te snacken.
  Ik zag het berichtje ook, heb het ingepland staan voor woensdag! Je bent me voor dame! ;)

  • Amina
   Auteur
   23 augustus 2016 / 11:24

   Hahahaha, ik heb juist het tegenovergestelde…ik denk juist “sportschool, sportschool, sportschool…work work work work work!” ;-) En jij bent juist supersnel met StyleTone Unboxen altijd! Vind ik knap hoor, zo snel al op je site! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *