Boek een shoot en ontvang mooie sfeerfoto’s

Boek een shoot en ontvang mooie sfeerfoto's

Met productfotografie een sfeer creëren

Wil jij ook mooie productfoto’s? Die een mooie sfeer hebben en visueel zeer aantrekkelijk zijn? Die de aandacht van de klant trekken, inspireren en een bepaald gevoel meegeven?

Producten kun je op een mooie manier stylen en in beeld brengen, zodat de klanten veel meer gevoel bij de producten krijgen.

Sfeerbeelden in je webshop, op je categoriepagina’s en in je Facebook en Instagram feed:

— geven een goed beeld van het product
— geven inspiratie
— trekken direct de aandacht
— zijn origineel en authentiek.

Foto 1

Ervaring

Ik fotografeer al bijna 6 jaar met een professionele camera. Ik heb veel geleerd van goede fotografen, samenwerkingen met (bekende) bedrijven, door een productfotografie workshop bij influencer Serena Verbon te volgen, Instagram te beheren voor mijn eigen bedrijf en vooral door het uiteindelijk zelf te doen. Cadeauwinkel Radbag vond een door mij gefotografeerde unicorn mok van hun zo leuk, dat ze de foto’s van mij hebben overgekocht. Ik besefte toen dat ik misschien wel iets met professionele fotografie moest gaan doen!

In 2020 werd ik door het mooie merk We Love The Planet gevraagd om hun producten te fotograferen. Ontzettend gaaf om te doen, omdat hun producten ook zo mooi en inspireren voor mij zijn. Hun referentie over mijn foto’s was zo lief en ik ben heel trots op het werk dat ik voor hun heb gedaan.

Foto 2

Mijn camera

Ik fotografeer met een Nikon D5200 met de 50 mm lens of de 18-55 mm lens. Ik bewerk de beelden in Lightroom. Ik gebruik daarnaast ook een statief om de foto’s te nemen zonder te bewegen, zodat ze tijdens het schieten ultrascherp zijn.

Mijn studio thuis

Ik werk niet op locatie bij een bedrijf of met een uurtarief, maar vanuit huis. Mede door Corona, maar ook omdat productfotografie op afstand steeds hotter wordt. Producten heen en weer sturen is goed te doen en veel merken doen dit al. Het scheelt tijd en ruimte en ik vind het fijn om de producten goed tot hun recht te laten komen door een goede productstyling te bedenken en rustig en mooi te fotograferen. Fotografie is meer dan een klik op een knop of zoveel mogelijk plaatjes schieten. Kwaliteit van en een gevoel bij een foto zijn voor mij heel belangrijk. Als ik het ‘niet voel’ komt de foto niet in aanmerking voor verdere bewerking.

Drie sferen

Ik bewerk alle foto’s in Adobe Lightroom en kan daarmee drie sferen voor je creëren. Ik vraag je dan ook wanneer je een offerte wil ontvangen, om aan te geven welke sfeer jou hieronder het meeste aanspreekt:

Winter Wonderland

Wil je de foto’s wit en fris hebben, zoals de foto van onze woonkamer hieronder? Kies dan voor de Winter Wonderland sfeer. Voorbeelden kun je ook zien op mijn Instagram account (de meest recente witte foto’s) voor mijn blog I’m Feeling Good;

Winter Wonderland sfeer

Rose Gold

Wil je een mooie classy rose gold tint in de foto’s terugzien die ik zelf voor mijn Feel Good Store gebruik? De foto van de oorbellen hieronder heb ik een rose gold look en feel gegeven. Bij goudkleurige producten is dat erg mooi bijvoorbeeld;

Rose Gold sfeer

Warm, fijn en sfeervol

Of kies je voor warm, fijn, wat donkerder en sfeervol? Ik schiet graag foto’s zoals deze en die kun je terugvinden op mijn Feel Good Photography Instagram account. Dit is ook de sfeer die ik heb gebruikt voor de producten van het merk We Love The Planet. Zie bijvoorbeeld het deodorant blikje hieronder.

Fijn warm en sfeervol sfeer

Prijzen

Ik werk met drie pakketten:

Pakket 1: 10 foto’s

— In totaal ontvang je 10 foto’s
— Kwaliteit en hoge resolutie zijn geschikt voor je webshop en social media
— Inclusief bewerking in de door jou gekozen sfeer
— Prijs: €10-, per foto
— Inclusief retour sturen van jouw producten per post
— Prijs van Pakket 1 = €100 excl. BTW

Pakket 2: 20 foto’s

— In totaal ontvang je 20 foto’s
— Kwaliteit en hoge resolutie zijn geschikt voor je webshop en social media
— Inclusief bewerking in de door jou gekozen sfeer
— Prijs: €10-, per foto
— Inclusief retour sturen van jouw producten per post
— Prijs van Pakket 2 = €200 excl. BTW

Pakket 3: 30 foto’s

— In totaal ontvang je 30 foto’s
— Kwaliteit en hoge resolutie zijn geschikt voor je webshop en social media
— Inclusief bewerking in de door jou gekozen sfeer
— Prijs: €10-, per foto
— Inclusief retour sturen van jouw producten per post
— Prijs van Pakket 3 = €300 excl. BTW

Mijn werkwijze

— Reserveer jouw plekje in mijn agenda en betaal 50% van het totaalbedrag
— Stuur je producten naar mij op
— Wanneer ik jouw producten ontvang, stuur ik je een ontvangstbevestiging toe en fotografeer ik ze binnen 14 dagen na ontvangst
— Ik stuur de producten retour
— Jij ontvangt een bericht met de melding van de retourzending, de factuur met het overige bedrag en een preview van 1 foto bij pakket 1, 2 preview foto’s bij pakket 2 en 3 preview foto’s bij pakket 3
—  Zodra de factuur geheel betaald is, ontvang je binnen 7 dagen de foto’s in je mail
— Deze foto’s zijn nu ook van jou en mag je gewoon overal voor gebruiken. Als je mij bij gebruik op social media wil taggen, zou ik dat heel erg fijn vinden. Jouw foto’s gebruik ik zelf ook voor m’n website, Instagram en mijn Feel Good Photography portfolio. Waar mogelijk zal ik jouw bedrijf ook taggen.

Veelgestelde vragen:

 • Waarom €10?
  De prijs per foto is €10 omdat ik mijn ervaring, kennis, tijd, styling, energie, materialen, props en nabewerking in iedere foto stop
 • Kwaliteit van de foto’s
  Ik fotografeer in Raw fine (6000×4000 px) en lever aan jou nabewerkte foto’s in JPEG en in een kleiner formaat (1000×668 px), zodat de kwaliteit geschikt is voor websites en social media. Ik pas echter geen foto’s aan naar exacte social media afmetingen of persoonlijke website afmetingen.
 • Verzendkosten producten
  De verzendkosten zijn eenmalig op jouw kosten en eenmalig voor mij wanneer ik ze retour zend. De verzendkosten voor mij zitten al in het pakket inbegrepen, die hoef je niet nog eens apart te betalen.
 • Waarom 50% vooraf betalen?
  Je betaald vooraf 50% en na de shoot nogmaals 50%. Op deze manier ben jij zeker van een plekje in mijn agenda en ben ik er zeker van dat de shoot doorgaat!
 • Waarom 14 dagen?
  Omdat ik graag goed de tijd wil nemen voor het creëren van de mooiste foto’s en daarnaast ook afhankelijk ben van mooi daglicht. Niet iedere dag is een geschikte shootingday, zeker in de herst en winter niet.
 • Niet tevreden?
  Dan kun je me gewoon een berichtje sturen en dan lossen we het op!

Foto 3

Boek een shoot!

Wil je een shoot boeken en mooie sfeervolle en inspirerende foto’s in mijn stijl ontvangen? Laat mij dat weten door het contactformulier hieronder in te vullen. Dan kan ik jou een offerte sturen. Ik heb wat aanvullende informatie van je nodig: zou je svp de antwoorden willen geven op de 5 vragen en die onder ‘Bericht’ willen zetten? Met het beantwoorden van deze vragen en het versturen van je gegevens ga je nog niet akkoord met de offerte.

 1. Welk pakket kies je?
 2. Welke sfeer kies je voor de foto’s? Warm, fijn en sfeervol? Rose Gold? Of Winter Wonderland?
 3. Om wat voor producten gaat het?
 4. Om hoeveel producten gaat het?
 5. Hoe heb je me gevonden? (Google, via-via enz.)
 6. Ga je akkoord met mijn werkwijze (zie de informatie hierboven)?

Ik hoop op een geweldige samenwerking!

Liefs,

Amina

Informatie

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
KvK 69215138
BTW NL002014645B90