Benefit ★ Triple Performing Facial Emulsion

Benefit Triple Performing Facial Emulsion image

Ik heb een tijdje mijn wenkbrauwen laten epileren bij de Brow Bar van Benefit. Die kun je vinden in een aantal winkels van Douglas. Ik zocht in die tijd ook een tweede nieuwe dagcrème…om mijn vaste dagverzorging soms mee af te kunnen wisselen. De ‘Benefit-lady’ hielp me al heel snel aan een nieuwe…ik was een beetje sceptisch (want moeilijke huid) en nam daarom eerst een sample mee naar huis. I loved it! Daar was ie dan! Mijn nieuwe dagcrème voor de komende tijd! De Triple Performing Facial Emulsion van Benefit!

Benefit ★ Triple Performing Facial Emulsion

Lastige huid

Een dagcrème testen met mijn huid is niet altijd fun moet ik zeggen. Negen van de tien keer begint het veelbelovend maar eindigt het weer diep teleurstellend. Ik krijg er toch weer te veel puistjes van…of mijn huid raakt bezaaid met jeukende rode vlekjes. En met mijn nagels zou ik dan het liefst de crème zo snel mogelijk van mijn huid afschrapen! Ken je dat? Echt zo naar! #wegermee. Dus met mijn gecombineerde huid die van zichzelf al vet genoeg is had ik iets luchtigers nodig. Ik ben nog steeds erg blij en tevreden met mijn dagcrème van Biomed, maar ik wil soms af kunnen wisselen. Ik gebruik nu al een tijdje deze van Benefit en die bevalt me goed!

Wat Benefit over dit product zegt en wat het voor je doet

“WHY WE LOVE IT
Hydrate! Protect! Comfort!

You may not know you’re dehydrated, but your skin does. This sunscreen lotion protects and comforts the skin with a lightweight formula. Contains exclusive ultra-moisturizing ingredients to help capture & maintain water on the skin’s surface.

 • Broad-spectrum SPF 15
 • Hydrates the skin
 • Oil-free formula”.

Het product

Het prachtige groene flesje met vintage look zit in een fleurig gekleurd doosje. Ik ben helemaal verliefd op het uiterlijk van dit flesje! Ik speel af en toe games – Echt??? Ja, echt! Vind ik heerlijk ontspannend! – en ik ben gek op games waarbij je potions, kruiden en dingetjes moet zoeken voordat je verder kunt in een missie. En daar doet het me zo aan denken! Aan zo’n potion flesje! Sowieso vind ik alle producten van high end merk Benefit er helemaal fantastisch uitzien! Voelt ook kwalitatief heel goed aan.

Het flesje is voorzien van een mooi papieren label aan de voorkant en de achterkant is gewoon van doorzichtig glas. Aan de zijkant lijkt het alsof het glas aan elkaar gestikt is, waardoor de fles de illusie geeft alsof het van stof is gemaakt. Echt geweldig bedacht!

De dop lijkt van kurk maar is gewoon van plastic. Ook een geweldig detail. Ik vind Benefit heel origineel met hun verpakkingen en wanneer een merk extra aandacht aan dit soort dingen besteedt, vind ik dat echt super! Dit slaapmasker van Benefit kreeg ik trouwens als cadeautje in de winkel bij het vorige flesje dat ik kocht. Schattig hè!

Als je op het pompje drukt – hou ervan, lekker hygiënisch! – komt er een goede hoeveelheid crème uit, niet te veel en niet te weinig.

De geur

De emulsie ruikt naar bloemen, maar dan heel licht. Op YouTube beschrijven mensen de geur als ‘zee-achtig fris’. Hij is in ieder geval licht en daar hou ik van!

De ingrediënten

 • Huidbehoefte: hydraterend
 • Huidzorg: vochtarme huid
 • Textuur: crème, olie-vrij
 • Bescherming tegen de zon en UV met SPF 15/PA ++

Active Avobenzone 3.00%, Octinoxate 7.49%, Octocrylene 2.00%, Sulisobenzone 1.50% Other Aqua (Water), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Diglycerin, C1422 Alcohols, Polymethyl Methacrylate, Silica, Betaine, Steareth21, Phenoxyethanol, Phenyl Trimethicone, CocoGlucoside, Parfum (Fragrance), C1220 Alkyl Glucoside, Coconut Alcohol, Polyacrylamide, C1314 Isoparaffin, Sodium Hydroxide, Decyloxazolidinone, Tetrasodium Edta, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Xanthan Gum, Laureth7, Xylitylglucoside, Linalool, Anhydroxylitol, BHT, Xylitol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Ajuga Turkestanica Extract, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate. N° 05421/Z.

Swatch Benefit Triple Performing Facial Emulsion

GEBRUIK

Breng iedere ochtend met de vingertoppen aan op een gereinigde huid (voor gezicht en hals).

Kun je dit elke dag als dagverzorging gebruiken?

Op internet heb ik me verbaasd over sommige reviews. Er wordt namelijk vaak gesuggereerd dat dit een zomerproduct is vanwege de SPF die erin zit. SPF beschermt je huid niet alleen tegen de zon in de zomer, maar ook in de winter! Ook al zie je de zon dan niet altijd, je huid heeft wel de SPF bescherming nodig. Ik gebruik dit product (ook op aanraden van Benefit zelf) elke ochtend na mijn cleanser en voordat ik mijn primer opdoe.

MIJN ERVARING

Ik kan me voorstellen dat je de eerste keer denkt dat er niet genoeg product uit het flesje komt…maar het is het echt voldoende, omdat dit heel fijn uitsmeert. Ik gebruik 3 á 4 pompjes voor mijn hele gezicht. Het aanbrengen gaat heel makkelijk, de emulsie glijdt als het ware over je huid. Ik voel geen jeuk na het aanbrengen en ik krijg geen rode plekjes. Na een aantal minuten voel ik ook niet meer dat het op mijn huid zit. Op make up vrije dagen gebruik ik altijd wel een cleanser en Lush Tea Tree Water vooraf aan deze dagverzorging. Wanneer ik make up opdoe, gebruik ik na deze facial emulsion nog een primer en een speciale oogcrème tegen huidveroudering. Gedurende de dag voelen mijn gezicht en hals soepel, zacht en verzorgd aan.

Benefit Triple Performing Facial Emulsion bottle image

Mijn conclusie

Ik vind Benefit echt een heerlijk merk en dit een hele fijne dagverzorging!

Nog even de plus- & minpunten op een rijtje:

Pluspunten

+ het uiterlijk van de fles, al die mooie details. Van dop tot aan de onderkant. Prachtig!
+ het pompsysteem. Doseert makkelijk en is hygiënisch
+ de textuur van de crème is heerlijk.
+ de geur! Ruikt heerlijk fris
+ smeert gemakkelijk uit
+ hydrateert mijn huid goed; + mijn huid voelt niet meer uitgedroogd aan, ook niet later op de dag
+ mijn huid ziet er verzorgd en gezond uit

Minpunten

– Eentje! Eerder werden deze flesjes verkocht in een doosje met een heel classy deksel. Nu is het gewoon een simpel doosje. Die mooie deksel mag wel weer terugkomen!

WAAR VERKRIJGBAAR & PRIJS

Wat: Benefit triple performing facial emulsion

Prijs: € 33,66 voor 50,3 ml

Verkrijgbaar bij: Douglas.

 

HAPPY WEEKEND!

Gebruik jij
wel eens
een moisturizer?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

5 Reacties

 1. 21 januari 2018 / 12:17

  Ik zou deze alleen al om de verpakking kopen. Wauw!!! Fijn dat je een dagcrème hebt gevonden die goed werkt bij jouw huid.

  Lieefs!

  • Amina
   Auteur
   28 januari 2018 / 00:21

   Ja echt hè! Net trouwens je couscoussalade blog gelezen! Zo leuk! xxx

 2. 23 januari 2018 / 00:22

  Klinkt helemaal goed. Maar dan ook écht! Je hebt ook bijzonder mooie foto’s gemaakt vind ik :-)
  En dat je op het eind van het artikel de pluspunten en minpunten opsomt is ook erg fijn.
  Veel liefs, Florentine

  • Amina
   Auteur
   28 januari 2018 / 00:23

   Hi Florentine! Ahhh dank je wel! Vind ik een prachtig compliment, omdat ik heel perfectionistisch ben met mijn foto’s…word soms helemaal gek van mezelf daarmee! Dank je wel, lief dat je die plus- en minpunten waardeert! xxx

 3. 27 februari 2021 / 19:01

  Benefit heeft fijne huidverzorging. Zo zonde dat maar weinig mensen dat weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *