Beauty Review | Etos: make-up underbase en eyeshadow underbase + swatches!

Beauty Review | Etos: make-up underbase en eyeshadow underbase + swatches!

Wanneer je je opmaakt is het belangrijk dat de make up goed blijft zitten. Je kunt je make up en oogschaduw op hun plek houden door primers te gebruiken. Een primer beschermt de huid ook tegen de eventuele schadelijke invloeden van make up. Ik heb afgelopen week twee primers gekocht van Etos, de Make-up underbase en de Eyeshadow underbase.

Beauty Review | Etos: make-up underbase en eyeshadow underbase + swatches!

Etos make-up underbase en eyeshadow underbase
Let’s Prime!

Een primer voor je huid en je ogen gebruik je ná je dagcrème en vóór je foundation en/of je overige make up. Het zijn dus echt basisproducten.

Make-up Underbase

Ik begin met de Make-up Underbase. Het is een fijne en zachte witte crème die heel goed aanvoelt op mijn huid en transparant is. Het smeren over mijn hele gezicht gaat makkelijk, maar wordt al snel stugger. Niet te lang over doen dus. Na het uitsmeren ontstaan er bij mij geen korreltjes en velletjes, het blijft glad, dat ik heel belangrijk vind in een primer.

Etos make-up underbase
Ook een absolute plus: het jeukt niet na het opbrengen! Primers en foundations kunnen bij mij echt irriteren op mijn huid maar ik heb bij dit product gelukkig nergens last van. Yay!

Wat? Etos make up underbase
Waar? Etos
Prijs? €5,07 voor 25 ml
Op ons I’m Feeling Good-lijstje? Ja!

Eyeshadow Underbase

Hierna breng ik de Eyeshadow underbase op. Hierdoor blijft je oogschaduw beter zitten, krijg je niet van die eenzame arcadeboog-lijntjes en komen de kleuren beter tot hun recht. De crème is licht getint en wordt bij het uitsmeren transparant. De applicator vind ik superhandig voor het aanbrengen. Je plaatst een paar stipjes op je ooglid en onder je ogen en met je vingertoppen dep je het op je huid. Het voelt lekker zacht en smeert makkelijk. Let wel op dat je het niet in je oog krijgt, het prikt behoorlijk!  Close up Etos eyeshadow underbase

Daarna breng ik mijn andere make up aan. Inmiddels zijn we 8 uur verder en ik moet zeggen dat mijn make up en oogschaduw er nog super opzitten. Mijn huid voelt ook zacht aan. Ik beschouw deze producten echt als must haves. Goede kwaliteit voor zo weinig. Ik hou ervan!

Etos Eyehadow underbase

Wat? Etos eyeshadow underbase
Waar? Etos
Prijs? €3,55
Op ons I’m Feeling Good-lijstje? Ja! Ook!

INGREDIËNTEN? HELAAS…

Ik wil je graag de ingrediënten van deze primers laten zien, maar die staan niet op de verpakking. Ook op de Etos website waar deze producten uitgelicht staan (inmiddels niet meer – april 2017), worden ze niet vermeld.
Ps: deze producten bestaan niet meer bij Etos.

Deze producten gebruikte ik ook voor de totale look:

Gezichtsverzorging — Neutral Face Wash (review)
Biodermal Dag & Nachtcrème alle huidtypen
Sisley Youth hydrating energizing early wrinkles

Foundation — Diorskin Forever #023 Peach

Blush — Catrice defining blush #080 Sunrose avenue
Highlight & Illumination — Smashbox halo highlighting wand pearl

Lippen — Etos repair gloss

Mascara — Essence maximum volume mascara

 Ogen — Essence All about chocolates eyeshadow #05
Dior Style Liner intense liquid eyeliner #094
Om vloeibare eyeliner te vervagen — New York Color metro quartet eye shadow #819A

Klik hier voor meer budget-beauty!
Foto’s zijn gemaakt door I’m Feeling Good.

 

HAPPY SHOPPING!
Ben jij al
bekend met
dit product
?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

8 Reacties

 1. 26 juli 2015 / 22:10

  Oh, deze primers heb ik nog nooit gezien! misschien maar eens n kijkje gaan nemen in de etos :P!

  • Amina
   Auteur
   26 juli 2015 / 22:22

   Hi Veronique! Ik hoop dat je er ook blij mee bent ;-) Thx for checking my blog!

 2. 27 juli 2015 / 14:58

  Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast over deze producten bent. Zeker voor die prijs! Je hebt me in ieder geval nu heel nieuwsgierig gemaakt…

  • Amina
   Auteur
   27 juli 2015 / 16:26

   Dank je wel voor je reactie Femke! Ik zou ze zeker proberen :-) ps: wat heb je een prachtige website!

 3. 28 juli 2015 / 10:20

  Ik heb die oogschaduw base ook wel eens geprobeerd, maar ik vond ‘m eigenlijk heel dramatisch slecht. Ik ben dan ook een groot fan van die van Urban Decay en daar kan niets tegenop :)

  • Amina
   Auteur
   28 juli 2015 / 18:08

   Urban Decay, ben daar heel benieuwd naar! Nog nooit iets van geprobeerd. Zet ik op mijn to-do lijstje!

 4. 28 juli 2015 / 18:51

  Ik heb het nog nooit gebruikt!!! Shame on me!!! Ik zal eens op onderzoek uitgaan! Thanks! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *