Beauty Preview | Essence trend edition “24h hand protection balm”

essence trend edition “24h hand protection balm”

Happy hands! Je handen verwennen wordt leuker dan ooit met de nieuwe trend edition “24h hand protection balm” van Essence! Vanaf half oktober 2015 liggen deze handcrèmes in de winkel. Het mooie ontwerp en de drie verschillende geuren maken het heel eazzzzzy om een lekker skincare momentje voor je handen te hebben en de lieve teksten op de tubes peppen je ook nog eens lekker op! Kunnen we wel gebruiken met de kortere en donkere dagen die komen gaan! De crèmes zijn voorzien van rijke ingrediënten zoals shea butter en kokosolie, die ervoor zorgen dat droge en schrale handen weer intensief gehydrateert worden! Daar worden we blij van!

essence trend edition “24h hand protection balm”
essence 24 h hand protection balm – hand protection balm € 1,49
Heel charmant! De drie 24h hand protection handcrèmes zorgen voor een verwend gevoel die 24 uur lang duurt en ongelooflijk zachte handen geeft. Deze skincare producten komen in drie heerlijke geuren: bloemig, fris en fruitig. Rijke shea butter en zachte kokosolie hydrateren je droge en schrale handen optimaal. De formule zorgt ervoor dat de handcrème snel intrekt en geen vet laagje op je huis achterlaat. Dag droge en ruwe handen! Verkrijgbaar in #hi, I care for you (bloemig), #happiness is the secret to beauty (fris) en #Smile :) you are pretty! (fruitig).

Essence doet het ook allemaal hè! Nu komen ze met lieve handcrèmetjes!!! Vanaf half okober 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik zal ze voor jullie testen, want in de herfst en de winter een goede handcrème in onze skincare stash??? HEEL GRAAG en hard nodig dacht ik zo!

HAPPY WEEK!

Zit er een
crème bij die
jou het meeste aanspreekt?

Let me know!

 XOXO
AMINA

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *