Beauty Preview | Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Reds Header

De modecollecties in de fashion wereld lopen vaak voor op de seizoenen. Veel merken presenteren nu hun wintercollecties. Zo ook in the World of Beauty. Hierbij wordt veel gekeken naar de modetrends. Op de catwalks zien we nu veel rood, rood en nog meer rood en daar speelt Catrice heel goed op in! Ik geef jullie een sneak preview van de wintercollectie van Catrice die vanaf november 2015 in de winkel ligt: “Alluring Reds”!

Catrice Alluring Reds Lip Colour & Care
Catrice Alluring Reds – Lip Colour & Care € 3,99

Ready for Red. Deze lipbalm met een mooie glanzende finish geeft je lippen ook een beetje kleur. Het verwent en verzorgt de gevoelige huid van de lippen zodat ze weer zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen creëert het een natural look. Wanneer je deze balm als basis gebruikt, zorgt de Lip Colour & Care voor een egaal en vlekkeloos kleurresultaat.

Smooth Operator

Catrice Alluring Reds LE Nail GlazeCatrice Alluring Reds – Nail Glaze € 4,99

Re(d)volution. Wat een leuke setjes zijn dit! Ze bestaan uit een zilverkleurige Base Coat en een rode nagellak. Wanneer je ze individueel aanbrengt is elke kleur een fashion statement op zich. Over elkaar heen, zijn de lakjes een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige Base Coat krijgt een unieke porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft.

Object Of Desire
Art Of Seduction
Pleasure Of Temptation

Catrice Alluring Reds Liquid LipstickCatrice Alluring Reds – Liquid Lipstick € 3,99

Red is the new black! Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden een crèmige, hooggepigmenteerde lipkleur en de intense glans van een gloss in één! Deze combinatie van lipstick en gloss is ook dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss case met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Lovely en modern!

Moulin’s Rouge
Brigitte Bordeaux
Marilyn Monrouge

Catrice Alluring Reds Matt Lip ColourCatrice Alluring Reds – Matt Lip Colour € 4,99

Rode passie! Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor mooie verzorgde lippen. De elegante penvorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look!

M-attraction
Striking M-attitude
M-attempt To Conquest

Deze prachtige Alluring Reds collectie is vanaf november 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in zowel Nederland als België. Zo leuk dat deze collectie zich richt op de nagels en de lippen. Très chic wanneer je je rode nagels met rode lippen matcht! Dat viel me net nog op bij Heel Holland Bakt! Jurylid Janny van der Heijden droeg die combinatie ook. Very classy! Dat wil ik dus ook vaker gaan doen. En daar kan deze collectie mooi bij helpen!

Lopen jullie ook warm voor deze collectie?
Laat een comment hieronder achter, vind ik leuk!

 

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

1 Reactie

  1. 5 oktober 2015 / 20:36

    Mooie collectie alleen jammer dat dit budget merk steeds minder budget wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *