Beauty Make up & Skincare | Lovely things winactie!

ImFeelingGood.nl Lovely things winactie

Jaaaaaaaaa, het is echt weer de hoogste tijd voor een mooie winactie!!! En ik heb mijn best voor jullie gedaan! Ik ben op zoek gegaan naar mooie beauty & skincare producten die behoren tot de echte Lovely Things!!! Fijne hebbedingetjes, t.w.v. € 42,00! Tuuuuuurlijk zitten er wat spulletjes bij die ik zelf al ken en waar ik al reviews over geschreven heb. Maar ik heb het spannend gehouden en er ook goodies bij gestopt die ik nog helemaal niet ken en waar ik heel benieuwd naar ben!!! Even koekeloeren naar de inhoud! Wat heb ik voor jullie uitgezocht????

 

Winactie lovely things
Zwarte box van Rituals

Weten jullie het nog, mijn blog over de China Red lipstick? Awwww, zo mooi…die MOEST er gewoon bij! Een hele mooie herfst- en winterkleur die ook nog eens verzorgend is voor je lippen!!!

Rituals China Red lipstick

Rode zakje van Etos

Herôme Take Away Nail Colour Red
Wat ik ontzettend mooi vind bij een lipstick is om er een nagellak-to-match bij te dragen! Ik heb een beetje zitten puzzelen welke kleur nou het beste zou passen.  Etos heeft een nieuwe lijn kleine en handige meeneem-nagellakjes van Herôme en ik heb voor deze mooie donkerrode kleur gekozen!!! Dit is de Herôme Take Away Nail Colour Red #116. Ik ken de nagellak van Herôme nog niet, dus ik heb deze ook voor mezelf gekocht voor een review! Joehoe!!!!

Waar ik heel erg tevreden over ben en wat ik vaak gebruik is de make-up underbase van Etos. Het is een goede primer die goed blijft zitten en mijn huid niet irriteert. Ik ben er dol op!!! Je gebruikt dit als bescherming tegen de make-up die je gebruikt en smeert het op je gezicht na je dagcrème en voor je foundation. Doe ik erbij!

Etos make-up underbase

Hema Flora Body Cream
Body Cream

Iets nieuws voor mij waar ik zeker nog een review over wil schrijven: de Hema Flora Body Cream #78. Ik gebruik eigenlijk nooit iets van de Hema wat beauty of skincare betreft, maar ik kon deze pot niet laten staan. Hij ziet er mooi basic uit en trok daarom juist mijn aandacht. Helemaal wit ook, pretty! En Flora ruikt waanzinnig! Het label is van stevig papier en…ik weet niet…het geeft me ook een beetje een landelijk gevoel…laat ik nou net GEK zijn op landelijk!!! Yep, doe ik er ook bij! Heb ik zelf ook mee naar huis genomen. Ja, die geur joh, zo lekker! Enne…skincare is heel belangrijk! Zeker nu die koude dagen eraan komen: smeren, smeren, smeren!

Tasje Victoria’s Secret

Ik heb Victoria’s Secret’s make up leren kennen door een lief oud-collegaatje van me die een keer vanuit de V.S. een lipgloss voor me meenam. Ik was meteen verliefd! Die specifieke lipgloss hebben ze inmiddels niet meer, maar wel heeeel veel andere. Je moet er wel van houden, want ze zijn heel sticky en de roze variant in deze winactie heeft ook nog eens een heeeel zoet smaakje, maar echt heel zoet!!! Maar die glans, man, man, man…zoooo mooi! Ik heb ook een nude tint uitgekozen, de Victoria’s Secret Beauty Rush Color Shine Gloss #Peek-A-Boo, omdat die kleur nu helemaal hot en happening en heeeel lovely is. En dus nog een ander glossje, met dat mierzoete smaakje, dat ook nog eens heel sticky is: de Victoria’s secret Beauty Rush Flavored Gloss #So Jelly ja, flavored en jelly ja, ik proef ook echt gelatinemaar door die mooie glans kan dat me niet meer schelen ;) Stop ik er ook bij! En reviews van deze twee beauties staan op de planning, want ik heb ze…ja…ik val in herhaling…natuurlijk ook voor mezelf meegenomen!!!

Victoria's Secret Lipgloss
Dit zijn alle mooie spulletjes waar iemand van jullie hopelijk net zo van zal gaan genieten als ik! De totale waarde is € 42,00! Hoe maak je kans?

Wat moet je doen om dit mooie pakketje te winnen?

Voorwaarde voor het winnen van dit allerschattigste pakketje is heel simpel: laat hier onder dit blog van deze winactie een comment achter zodat ik weet dat je meedoet en vertel me naar welk lovely item jij uitkijkt en waarom! Dat is alles!!! Dat lijkt me nou zo leuk om te lezen! Zorg ervoor dat je een goedwerkend e-mailadres achterlaat in het daarvoor bestemde vakje, want ik neem via dat e-mailadres ook contact op met de lucky one!!!

De actie loopt van vandaag 10 september tot en met zondag 20 september, 23.59 uur. In de week daarop volgend zal ik de winnaar persoonlijk benaderen per e-mail, via het opgegeven mailadres en zal ik diegene ook bekend maken op mijn FB pagina. De winnaar van deze actie zal alle items op de foto door mij toegestuurd krijgen!!!

Wanneer er mannen zijn die mee willen doen om iets leuks te winnen voor hun vrouw / vriendin, of gewoon ook behoefte hebben aan die lekkere pot crème: doe vooral mee, vind ik gezellig! Iedereen is WELKOM op I’m Feeling Good!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

HAPPY WINNING!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Delen:

62 Reacties

 1. Anne-Marie
  10 september 2015 / 07:28

  Ik moest even snel bij je spieken voor ik naar het werk ga, je maakt ons altijd zo nieuwsgierig hihi.. maar vooral hebberig ?? Ik vind de hele set super maar ben zelf vooral verslaafd aan nagellak dus ik test de rode graag voor je ?

 2. maddy becht
  10 september 2015 / 07:32

  Flora body cream….deze is echt super n heerlijke geur echt n top product…en het geeft me n vakantie gevoel.

 3. Linda van Rinsum
  10 september 2015 / 07:34

  OMG! Kiezen waar ik naar uitkijk!?? Ik kan niet kiezen!? van de zwarte box van Rituals tot de mierzoete Victoria’s Secret Beauty Rush Color Shine Gloss. I love it!!! Maar als ik moet kiezen ga ik voor de make-up underbase van etos. Omdat ik daar geen ervaring mee heb en me graag ondersmeer ( zoals mijn man altijd zegt?). Maar eerlijk is eerlijk eigenlijk bij alles maakt mijn hart een sprongetje! ❤

 4. Birgit
  10 september 2015 / 07:38

  Nice! Hier word ik zo hebberig van., maar ben vooral benieuwd naar die prachtige rode lippenstift

 5. Tamara
  10 september 2015 / 07:44

  Ik kijk vreselijk uit naar de body cream!! Ik vind body cream heerlijk,alleen deze ken ik nog niet. Ben ook zeer benieuwd hoe deze zal zijn. Heb dit namelijk net als jij nog nooit van de hema gehad!!! Hopelijk mag ik hem uit gaan proberen!!!

  Ps. Wat een geweldige actie!!!!

 6. Priscilla
  10 september 2015 / 07:51

  Te leuk weer :-) alles ziet er top ! Gun het iedereen maar vind het zelf wel super als stimulans om mezelf weer lekker te vertroetelen na m’n 4e operatie die gepland staat de 21e .. Daarna weer gekleurd verder ?

 7. Ria van der Voort
  10 september 2015 / 07:59

  Ooooo die spulletjes van Victoria secret ben ik wel heel benieuwd naar.. En die crème van de Hema…. Kan niet kiezen.. Spannend

 8. Jantina
  10 september 2015 / 08:13

  Ik vind alles super leuk. Nu ben ik enorm van het roze dus laat ik is gek doen en gaan voor de rode lipstick van rituals ♡. Je review was gewoon spannend hierover dus ik ben benieuwd of ik net zo blij wordt als jij.

 9. Liesbeth
  10 september 2015 / 08:17

  Wat een leuke acties! Ben dol op rode nagellak maar heb geen ervaring met rode lippenstift ?. Wil.dat graag testen ?

 10. Mandy
  10 september 2015 / 08:46

  Wat een super leuke actie, daar is maar 1 woord voor: Verwennerij!!!

  Wat ik het leuke vindt aan deze actie is dat het alledaagse spulletjes zijn vanuit alledaagse winkels!
  Eindelijk een super actie waarvan je denkt: JAAAA!

  Ik doe zeker mee, om ook een kansje te krijgen op dit gave pakketje!

  (Ps leuke blogs)

  Iedereen succes en we duimen door tot de 20e!!

  XoXo

 11. Luca
  10 september 2015 / 08:48

  Ik ben dol op smeren dus ik ben zeer benieuwd naar de crème van de Hema. Smeren en een lekker luchtje is top. Ook ben ik benieuwd naar de nagellak en net zo nieuwsgierig naar de rest van dit leuke pakket.

 12. Gerlinda
  10 september 2015 / 08:53

  Heerlijke actie weer, wauwww????. De hele actie is te gek, maar ben vooral nieuwsgierig naar de hebbedingetjes van Victoria Secret.

 13. Angelique
  10 september 2015 / 09:04

  Ik kijk uit naar de Victoria’s Secret Lipgloss!!! Als ik net wakker ben, beneden kom en in de spiegel kijk, denk ik..” Jeetje dat komt niet meer goed vandaag! :-0″ Dan plens ik wat water in m’n gezicht, paar tikken op m’n wangen en dan een subtiel laagje Victoria’s Secret Lipgloss….en BAM! Ben ik ineens weer die lekkere leuke jonge mama ;-) Sta elke keer weer versteld!

 14. 10 september 2015 / 09:09

  Oh, keuzes maken…
  Als ik mocht kiezen, graag de bodycream. Ik smeer nog steeds met mamacreme maar eigenlijk nooit lekker gevonden. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt ?
  Hema is gelukkig om de hoek dus zal eens kijken of ze het hebben.
  Mijn man houdt van rood, wat hem betreft zeker de lippenstift maar…
  Ik draag altijd alleen maar mascara. Durf niet zo te experimenteren.
  Maar wie weet is het wel ontzettend mooi…

 15. Nathalie
  10 september 2015 / 10:09

  Body Cream! Heerlijk voor de winter!

 16. Wendy Kort
  10 september 2015 / 12:06

  Ohhhh wat een gaaf pakket!!! Benieuwd naar alles!! Maar vooral naar de make-up underbase. Ik kamp sinds kort met rosacea en ben benieuwd of de rode effecten hiervan in mijn gezicht (lees; mijn neus!!) hiermee beter gecamoufleerd kunnen worden… Pipo de clown spelen is alleen leuk op feestjes..

 17. 10 september 2015 / 12:37

  Wat een ontzettend mooi pakketje is dit. Wauw, ik kan bijna niet eens kiezen als ik moet zeggen waar ik me het meest op verheug. Rode lippen en matchende nagels is altijd ontzettend leuk. Maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar de underbase. Ik gebruik dit zelf nog niet en ben erg benieuwd of dit goed zal werken en mijn BB creme beter zal blijven zitten. Wat een ontzettend mooi en uitgebreid pakket! <3

 18. sylvia eikens
  10 september 2015 / 13:45

  Wat een verwennerij..Ik ben benieuwd naar alles..zou hier zo blij mee zijn

 19. 10 september 2015 / 14:35

  Ow wat gaaf! Nou de rode lipstick en de nagellak. Because i can’t go without my red lips and nails!!

 20. Marion
  10 september 2015 / 16:21

  Kijk uit naar de body Cream. Lekker om je huid weer lekker in te smeren na het zomerzonnetje en als voorbereiding op de gure periode die er helaas weer veel te snel aankomt.

 21. Petra
  10 september 2015 / 17:43

  Hoe kan je ons nou laten kiezen!!?
  Ik hou zeker van smeren, dus die bodycream is top!!
  Maar daarin tegen ben ik gek op nagellak en deze kleur heb ik nog niet, dus?
  En wat een super combi met de lipstick?
  Ben al aan het duimen?

 22. Jill
  10 september 2015 / 17:47

  Leuk pakket! Ik ben eigenlijk het meest benieuwd naar de primer van de Etos. Ik heb nog nooit een primer gebruikt en ik ben daardoor ook benieuwd naar het effect wat het doet voor mijn make up! En ook of ik mijn huid er beter mee ‘bescherm’. De bodycream zou ik ook zelf houden (winter is smeren, smeren, smeren… en ik hou van lekkere bloemigegeuren), maar met de rode lipstick en nagellak zou ik mijn moeder blij maken. Die is daar helemaal fan van! En ik vind het fantastisch dat zij ‘op haar leeftijd’ gewoon die felle kleur durft te dragen (ik zelf namelijk niet..).

 23. Debbie
  10 september 2015 / 19:25

  Oohhhh….dit is allemaal zo leuk! Ik zou hier echt heel blij van worden ?. Ik doe dus graag mee met de actie!

 24. Ling choi
  10 september 2015 / 19:26

  Wat leuke producten allemaal! Je hebt goeie smaak! De rode lippenstift van Rituals lijkt mij wel. Je voelt je meteen sexy en rood past er overal bij.

 25. Ilsiee prins
  11 september 2015 / 09:40

  Wohhhhh! Wat een superactie organiseer je voor de lezers van je blog. Wat een ontzettend verwenpakketje zeg! :) Ik ben heeeeeeel erg benieuwd en nieuwsgierig naar deze producten, helemaal leuk!! Zeker een im feeling good pakket!! :) Maak heel erg graag een kansje! :)
  Groetjes en alvast een fijn weekend!

 26. 11 september 2015 / 10:49

  Wat een super fijne winactie! Ik doe uiteraard heel graag mee :-) Ik ben vooral heel benieuwd naar de body crème van Hema. Ik zag het eerder al staan in de winkel en het heeft inderdaad wel een mooie uitstraling.

 27. Anita H.
  11 september 2015 / 13:23

  Vooral naar de Rituals lipstick ben ik altijd nieuwsgierig. Rituals is een prachtig merk, maar ik ken het alleen van de verzorgingsproducten. Lipstick gebruik ik vrijwel dagelijks; altijd leuk om een “nieuw merk” uit te proberen. Jouw review is veelbelovend.

 28. 11 september 2015 / 20:40

  Wauw, wat een geweldige winactie! Je hebt echt prachtige producten uitgekozen. Hier doe ik maar al te graag aan mee.

 29. Conny
  12 september 2015 / 16:26

  Wow! Amina… wat een gaaf pakket heb je samengesteld ? en ik ben nieuwsgierig naar de body crème van de Hema… ik heb – vooral in de herfst/winter – altijd last van droge jeukerige geïrriteerde scheenbenen! Maar uiteraard wil ik de rest vh pakket ook uitproberen ?…

 30. Marloes
  12 september 2015 / 17:14

  Na de “Just Loes” actie doe ik ook graag weer mee met deze actie.
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het heel belangrijk vind er verzorgd uit te zien, maar dat ik weinig kijk heb op de diverse merken. Grijp qua zelfverzorging en make-up dus al snel naar mijn vertrouwde merken.
  Ben dus vooral heel benieuwd naar de nude gloss van VS. Ben jaloers op vrouwen met mooie, glanzende lippen.
  En toch ook wel erg benieuwd naar de rode lipstick van Rituals, eigenlijk al sinds het blog wat je erover schreef.
  Dus kom maar door ;-) .

  Liefs,
  Marloes

 31. Grete Karina
  12 september 2015 / 20:02

  Het lovely item waar ik het allermeest naar uitkijk is de China Red lipstick, die kleur vind ik zooooo ontzettend mooi!
  Het hele pakket is trouwens fantastisch, dus ook ik waag graag een kansje.
  Ik volg je op Bloglovin en like je op FB.
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 32. Tess
  14 september 2015 / 04:00

  Wauw! Wat een leuke spulletjes om te winnen! Als ik mag kiezen, kies ik voor de rode lipstick, nog nooit gedragen, zo n “heftige” kleur… Maar nu m’n tanden zo mooi geworden zijn na 2 jaar een beugel lijkt me dat best gaaf! ?

 33. Sandra
  14 september 2015 / 06:42

  Wat een geweldige winactie, ik doe graag mee!
  De bodycreme van de Hema, daar ben ik nieuwsgierig naar! Vooral omdat de pot er zo gaaf uit ziet!

  Ben ook heel benieuwd naar de gloss van Victoria’s Secret, stickie of niet! De kleur lijkt mij mooi voor overdag.
  En de rode van Rituals met de nagellak, WOW! Heb binnenkort een feestje, zou mooi zijn om dan te dragen.

 34. Angelique
  14 september 2015 / 08:50

  Ooh.. wat een leuke dingetjes allemaal!! Die bodycream van de Hema heb ik al en die is heerlijk.. en staat ook nog eens heel leuk in de badkamer! Ik ben nieuwsgierig naar alles, maar glossjes van VS lijken me erg jummy… ???

 35. Cindy Framke
  14 september 2015 / 10:39

  Ow wat een heerlijk en gaaf pakket! Vindt alles leuk maar waar ik echt naar uitkijk is de lippenstift omdat de mijne bijna op is en graag een nieuw kleurtje uit wil proberen. En de nagellak zodat ik lekker kan tutten met mijn meiden die ook altijd net zulke mooie gelakte nageltjes willen net als mama :-)

 36. Linda van wanrooij
  14 september 2015 / 11:15

  Goedenmiddag ik moest weer even komen spieken bij deze geweldige actie die mijn hartje heeft weten te stelen <3 Daarom kom ik elke keer delen <3 En dromen dat die geweldige prijs naar mij toe mag komen <3

 37. Birgit
  14 september 2015 / 12:26

  weer zo’n leuk pakket! Ben dol op make up en alles wat blingt… ben heel benieuwd naar de rode lippenstift. Voor iemand die liever niet opvalt, maar dat steeds leuke vindt nu ik 16 kilo ben afgevallen, wil ik die wel eens proberen!

 38. Debora van den Adel
  14 september 2015 / 16:23

  Hoi, wat een super leuk pakketje.
  Ik ben erg benieuwd naar de Lipglos. Maar ik denk dat alles gelijk getest gaat worden. Ik heb twee dochters van 11 en 13 jaar die zulk soort dingen ook graag testen. Duimen dus maar?

 39. Leo
  14 september 2015 / 19:11

  Ik ben zeer nieuwsgierig naar de pot crème van de Hema. Ik als sporter smeer graag na een warme douche en in de winter heb ik zeker een goede bodycreme nodig. De rest van je samengesteld pakket wil ik graag cadeau doen aan mijn vrouw als verrassing.

 40. Nancy
  14 september 2015 / 19:52

  Ik ben het meeste nieuwsgierig naar de bodycream van de hema en de nagellak. Ik en mijn dochter van 3 zijn verzot op leuke nagellak alleen nu wil ik weleens een potje voor mijzelf, hahaha. En oh je ik ben toch ook zeer benieuwd naar de lipgloss aangezien ik er heel snel niet tegen kan. Misschien lukt het wel met die jij weggeeft. Maar bovenal ik vind dat je weer super je best hebt gedaan voor dit mooie pakket en de enthousiaste aanprijzing.

 41. antoinnette
  15 september 2015 / 08:51

  Leuk! Leuk! Leuk! Ik doe eens een keer mee voor het pakketje om samen te delen met mn dochter. Wordt al een echt dametje en zou het geweldig vinden die lipgloss en de nagellak! Ikzelf?…verras me maar…een verrassing is het leukste!!

 42. Marlies
  15 september 2015 / 16:58

  Wat fijn al deze te winnen spulletjes. Graag doe ik mee om het te winnen. Ik heb nog geen een van de producten geprobeerd. Maar ik zie erg uit naar de spulletjes van Victoria’s Secret. Daar wou ik altijd al eens iets van hebben en dit is natuurlijk de ultieme kans.

 43. 15 september 2015 / 20:06

  Ik doe heel graag mee met de actie! Ik ben vooral erg benieuwd naar de Victoria secret producten, omdat ik daar nog nooit een beauty product van heb geprobeerd! :)

 44. Gerda
  16 september 2015 / 19:12

  Aiiii, dit is wel echt een megaa gave actie! Waar ik naar uit kijk? Eigenlijk naar alles wel ? de bodycreme lijkt me heerlijk, en de make-up underbase heb ik geen ervaring mee dus ben ik ook wel erg benieuwd naar! Maar dan die rode rituals lipstick, die is denk toch wel mijn favoriet, alleen al om eff naar de winkels te gaan vind ik het al heerlijk om een leuk kleurtje op mn lippen te hebben! :)

 45. Esmeralda Groenland
  18 september 2015 / 23:15

  Wat een leuk pakketje. Ik kijk uit naar die mooie lipstick van Rituals. ?

 46. Melanie
  19 september 2015 / 14:57

  Ben heel erg benieuwd naar rituals ??

 47. 19 september 2015 / 15:19

  Wat een onwijs leuke winactie! Ik ben echt zo benieuwd naar die China Red lipstick van Rituals. Hij is zo mooi!

 48. 19 september 2015 / 15:39

  Wat een leuke winactie! Ik ben gek op VS make up.

 49. Sanne
  19 september 2015 / 15:42

  Oei nog een dag voor dat de wedstrijd sluit. Gelukkig zie ik hem net optijd binnen komen, bedankt voor de tip want ik wil zeker winnen. Ik ben namelijk gek op Victoria’s secrets en mijn beste vriendin ook. Alleen woont zij niet echt in de buurt. Ze woont zo’n 7u van me vandaan in Duitsland. We spreken elkaar elke dag online en we zijn elkaars beste maatjes. Vertellen elkaar alles wat er in ons leven gaande is en hebben al eens een pakketje opgestuurd naar elkaar. Ik ga haar binnenkort nog een pakketje opsturen en zou graag een van die glossjes mee willen sturen. En aangezien jij er zo gek op bent zal het waarschijnlijk ook enorm goed zijn. Lijkt me ook echt enorm lekker hoor. Alle andere spulletjes zien er ook echt enorm leuk uit zeg, poepoe. Dikke kus Sanne

 50. 19 september 2015 / 17:20

  Op de valreep doe ik nog even graag mee aan deze mooi winactie. Leuk pakketje heb je samengesteld zeg :-)!

 51. 19 september 2015 / 20:56

  Een heerlijk pakketje!

  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de lipstick en de makeup base, de lipstick ziet er al heel gaaf uit, love red..en Rituals ;)
  I’m so in ^^

 52. 20 september 2015 / 00:09

  Fijne winactie! Uiteraard wil ik graag meedoen. :) Ik ben een echte lipsticklover (wie niet?) dus ik ben vooral benieuwd naar de Rituals lippenstift!

 53. 20 september 2015 / 12:34

  Wauw, wat een te gek pakket! Ondanks dat er al heel wat mensen mee doen, probeer ik toch nog een kansje te wagen ;). Eigenlijk vind ik alles helemaal super, maar het meest benieuwd ben ik naar de Rituals Lipstick!

 54. Lies
  20 september 2015 / 14:02

  Zo super leuk en lief!! Ik doe heel graag mee en ben vooral heel benieuwd naar de Rituals lipstick :-), de producten van Rituals zijn vaak zo onwijs fijn!

 55. 20 september 2015 / 15:37

  Wat een ontzettend leuke spulletjes heb je uitgezocht.Ik doe niet vaak mee aan winacties maar deze selectie zorgde ervoor dat ik toch even op jouw berichtje klikte :). Ik ben het meest benieuwd naar die primer van de Etos. En of zo’n rode lippenstift me eigenlijk wel zal staan!
  Succes met de winactie!

 56. 20 september 2015 / 20:21

  Ik ben heel erg benieuwt naar de bodycream van Hema, k heb hem al meerdere keren in mijn handen gehad maar toch weer terug gezet vanwege de prijs. Zal super zijn om dit pakket te winnen. De lipglosses lijken me ook erg fijn.
  Het hele pakket eigenlijk.

 57. Soraya Akkerman
  20 september 2015 / 20:47

  Ik doe zeker mee! Ik ben erg benieuwd naar de rituals lipstick en de Etos primer!

 58. Astrid V
  20 september 2015 / 20:51

  Jaaa, ik doe graag mee! Die lipstick van rituals is <3, ben alleen nog maar bekend met hun huidverzorging dus erg benieuwd!

  Liefs,

  Astrid

 59. 20 september 2015 / 21:42

  Oh, wat een fijne winactie! Ik wil graag deelnemen. Vooral naar de primer van Etos ben ik heel erg benieuwd. Ik heb tot nu toe nog niet echt een goede primer gevonden waar ik 100% tevreden van ben, dus wie weet.. Ook de lippenstift van Rituals wil ik echt heel erg graag uitproberen! En de body cream van de Hema zou ik zeker reviewen op mijn blog. (Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar alles, haha.)

 60. Amina
  Auteur
  21 september 2015 / 00:33

  Dank jullie wel allemaal voor het meedoen!!! Zo leuk om al jullie reacties te lezen! Ik heb de winnares net gemaild en bekend gemaakt op mijn FB pagina. Blijf mijn blog en FB pagina volgen, want volgende maand komt er weer een leuke actie aan!!! Dan ben ik jarig en wie jarig is…precies!!! Die trakteert! :-)

  xxx Amina

 61. 22 september 2015 / 15:42

  Wat een leuke winactie! Alle producten spreken me aan, maar ik kijk het meeste uit naar de rituals China red lipstick! Daar kan ik namelijk een mooie review op mijn blog over maken! :D <3

  • Amina
   Auteur
   22 september 2015 / 22:09

   Deze winactie is al gesloten, sorry! Hij liep tot en met 20 september. Maar houd mijn blog in de gaten, in oktober word ik 40 en wie jarig is, trakteert! :-) xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *