Advertorial | Shop op 1Korting.com en steun gratis jouw favoriete goede doel!

Advertorial | Shop op 1korting.com en steun jouw favoriete goede doel!

Wij vrouwen houden van shoppen. Úren kunnen we het volhouden. Slenteren door de stad, cadeautjes kopen, broeken passen, jurkjes scoren…we LOVE it! En online shoppen, daar houden we helemaal van! Achter je laptop met een kopje koffie op zoek gaan naar de mooiste schoenen, de fijnste make up en de beste aanbiedingen! Bestellen in je pyama, yessss! Het kan allemaal! Maar wist je dat je via 1Korting.com nu ook jouw favoriete goede doel kunt steunen wanneer je online shopt? En dat dat niets extra’s kost? Lees gauw verder!

Misschien denk je nu dat het heel ingewikkeld gaat zijn om via 1Korting.com te shoppen, maar niets is minder waar! Ik heb het zelf getest, want ik was hier natuurlijk zelf ook behoorlijk nieuwsgierig naar!


WELKE GOEDE DOELEN KAN IK STEUNEN?

Er zijn op dit moment 27 goede doelen die je kunt steunen. Bijvoorbeeld Unicef, het WWF, KWF Kankerbestrijding en het Leger des Heils. Op deze pagina kun je alle goede doelen bekijken.

 

 

“Vele bekende merken hebben
zich inmiddels bij
1Korting.com aangesloten.”

 

shoppen-en-doneren-met-1korting-com


WELKE WEBSHOPS ZIJN AANGESLOTEN?

Vele bekende merken hebben zich inmiddels bij 1Korting.com aangesloten. Zo kun je heerlijk shoppen en tegelijkertijd een goed doel steunen bij onder andere De Bijenkorf, Blokker, Bol.com, Boozyshop, C&A, Douglas, Van Haren, HEMA, H&M, Hunkemöller, ICI Paris XL, World of Beauty, enz. enz.

 

HOE WERKT HET PRECIES?

Het is heel makkelijk om via 1Korting.com te shoppen en meteen een donatie aan een goed doel in gang te zetten. Voor deze advertorial doe ik uiteraard meteen even zelf mee! Het werkte tot mijn verbazing echt heel makkelijk. Hier de 3 stappen:


Stap 1:

Kies jouw goede doel
Eerst kijk ik op de Homepage welke webshops op dit moment een mooie aanbieding of korting hebben. Snel bedenk ik wat ik op dit moment nog nodig heb aan beautyproducten, zodat ik deze site goed kan testen. Ik pak mijn wishlist erbij. Ah, ik heb nog een waaierkwast en een smokey eyes pencil nodig. Ik word er heel blij van wanneer ik zie dat ICI Paris XL meteen al in een bannertje op de homepage erbij staat, super!

Wow, wanneer ik op het bannertje klik zie ik alle kortingen die op dit moment voor die webshop gelden in een overzicht onder elkaar staan en ICI Paris XL heeft nu 25% korting op het gehele assortiment, lekker zeg! Ik klik op de aanbieding om er zeker van te zijn dat het klopt en ik word netjes doorgestuurd naar een pagina ICI Parix XL waar ik inderdaad deze aanbieding zie staan. Maar ik wil niet shoppen zonder dat ik eerst een goed doel heb gekozen natuurlijk!

Ik klik op Goede Doelen en kies het Armoedefonds. Er wordt me gevraagd mij aan te melden. Dat kan heel gemakkelijk door in te loggen via Facebook of door heel simpel je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Geen gedoe met het bevestigen via je e-mail, je kunt meteen gaan shoppen. L O V E I T! Nu ik ingelogd ben ga ik weer naar Goede Doelen en zie ik bovenin staan Jij hebt gekozen voor Stichting Armoedefonds. Mooi, dat gaat goed!


Stap 2:

Shop via 1Korting.com
Ik klik vervolgens op Webshops en typ ICI Paris XL in. Het is dus wel belangrijk dat je eerst een goed doel uitkiest voordat je daadwerkelijk gaat shoppen. Ik kom onder Webshops weer in het overzichtje van aanbiedingen terecht, waar ik nu bovenaan zie staan: Winkel nu bij ICI Paris XL en wij doneren tot 10% aan Stichting Armoedefonds. Top! Ik kies weer de aanbieding van mijn keuze en kom ICI Paris XL’s site. Daar shop ik een mooi huismerk waaierpenseel én een mooie professional smokey eyes pencil van Collistar! Mét korting! Yeahhhh!


Stap 3:

1Korting.com doneert zonder extra kosten
Als je via 1Korting een aankoop doet bij een van de aangesloten webshops wordt er automatisch een percentage gedoneerd aan het door jou gekozen goede doel. 1Korting ontvangt een commissie voor elke aankoop die via de website wordt gedaan. Van deze commissie doneren zij een percentage aan een goed doel naar keuze. In dit geval is dat tot 10% van de commissie die zij ontvangen van mijn aankoopbedrag. Ik ga naar mijn winkelmandje en reken af. Je ontvangt op dit moment nog geen bevestiging van 1Korting.com dat je een goed doel gesteund hebt met je aankopen, maar hier wordt op dit moment hard aan gewerkt. In de toekomst zal dit wel gebeuren. De aankopen worden uiteraard wel netjes gemeten op de achtergrond.

 


“(…)
de wereld een heel
klein beetje verbeteren,
één online aankoop per keer.”

 

 

shop-en-steun-goede-doelen-met-1korting-com

 

WAT VIND IK ERVAN?

Ik vind 1Korting.com een geweldige site, om drie redenen:


REDEN 1:

Door middel van simpelweg doorklikken kun je een goed doel naar keuze steunen bij jouw online aankopen in beauty- en fashion webshops. Het kost je verder niks, alleen ietsje meer van je tijd. Nou, da’s te doen toch?


REDEN 2:

Er staan goede doelen bij die niet in de alledaagse media voorkomen. Zo kun je naast het Armoedefonds, ook Adopt a tree in Nepal, het Duchenne Parent Project of Villa Pardoes steunen! Loveit!


REDEN 3:

De laatste reden is dat deze website ook nog eens voorziet in handige overzichtjes van de allerlaatste acties bij de wat minder bekende webshops, zoals deze aanbieding.Of bijvoorbeeld deze korting. Op die manier kun je flink besparen. Je kunt onder het kopje Webshops je favoriete winkel zoeken en je vervolgens aanmelden voor de allerlaatste acties. Zo hoef je zelf dus niet meer naar aanbiedingen te zoeken!


IETS MEER AAN ANDEREN DENKEN

Ik ben er persoonlijk heel trots op dat ik deze website via een advertorial even in het zonnetje heb kunnen zetten. Het is zo simpel om via een kleine ‘omweg’ een goed doel te steunen én de beste aanbiedingen te shoppen. In 2015 bijvoorbeeld besteedden Nederlanders gezamenlijk naar schatting iets meer dan 16 miljard euro online. Zo’n €16.068.00.0000,- om precies te zijn!!! En stel je nu eens voor dat 1% van alle online bestedingen automatisch aan een goed doel geschonken wordt? Dan hebben we het over ruim 160 miljoen euro alleen al in 2016! Dit lijkt nog wat ver weg, maar dit is wel het doel dat deze website voor ogen heeft: de wereld een heel klein beetje verbeteren, één online aankoop per keer. Mooi hè!!!

 

Wil jij ook online shoppen bij bekende merken en meteen een goed doel steunen? Klik dan hieronder op de link!


Wat?
Shop online bij diverse aangesloten bekende fashion- en beauty merken via 1Korting.com

Waar?
1Korting.com
Welke goede doelen? 
Er is keuze uit wel 27 goede doelen, dus er staat vast iets bij dat jij kunt steunen!
Op ons I’m Feeling Good-lijstje?  Yessssss! Mooi initiatief! Ik vind het knap bedacht!

 

Kennen jullie
1Korting.com al?

 

HAPPY SHOPPING!

XOXO
Amina

Volg mij: FacebookBloglovin’Instagram
PinterestTwitterYoutube


|| Deze advertorial is powered by 1korting.com
||

Delen:

2 Reacties

 1. 26 september 2016 / 20:21

  Dit is zo tof!!! Ik doneer zelf af en toe aan het Toon Hermans huis en meer van die kleinere doelen. Fijn dat het ook op deze manier kan, ik ga het onthouden en hopen dat ik de “kleintjes” er ook terug kan vinden.

  • Amina
   Auteur
   2 oktober 2016 / 15:51

   Jeetje Tamara, sorry! Je reactie is in mijn spam terecht gekomen op WordPress, don’t know why!
   Wat goed dat je aan het Toon Hermans huis doneert, die ken ik nog niet! Thanks! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *