Adverteren

Adverteren

Adverteren op mijn lifestyle, beauty & wonen blog en/of mijn Instagram

Samenwerken

Hi, ik ben Amina. Oprichtster & eigenaar van I’m Feeling Good. Wat leuk dat je naar mijn adverteren-pagina gekomen bent!

Imfeelinggood.nl bestaat sinds mei 2015. Wekelijks plaats ik hier de mooiste artikelen die met Lifestyle, Beauty of Wonen te maken hebben. Mijn missie: wekelijks mooie stylish artikelen creëren met een magazine look & feel, die bol staan van positiviteit & die feelgood vibe. Én: niet te veel moeilijke woorden of veeeel te lange zinnen. Het moet klinken alsof ik gewoon gezellig met een kop koffie naast je zit!

Naast het bloggen op I’m Feeling Good schrijf ik ook graag how-to-blogs voor Content Creators én creëer ik content op Instagram.

Als jouw business sterke overeenkomsten heeft met Lifestyle, Beauty, Wonen of Content creatie en je doelgroep matcht met die van mij (voornamelijk vrouwen), dan kun je op I’m Feeling Good adverteren. Dat kan op mijn website en/of op mijn Instagram.

Wanneer je onderstaand contactformulier gebruikt, kun je me bereiken. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een opzetje met ideeën die ik over de samenwerking heb en mijn tarieven. Referenties vind je hier. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen.

Tot gauw!

Copyright © 2020
I’m Feeling Good | All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

Contact form – aanvraag samenwerking I’m Feeling Good