8 x de mooiste vrijstaande baden

8 x de mooiste vrijstaande baden image

December…een van de leukste maar ook een van de drukste maanden van het jaar! Met een drukke baan werken we ons vaak 3 slagen in de rondte om alles op onze to do list af te krijgen…een to do list waar vaak meer opkomt dan afgaat…als #girlboss krijg je waarschijnlijk veel last minute opdrachten van bedrijven die ineens een geweldige eindejaarscampagne bedenken…als mama heb je met schoolgaande kinderen een hele waslijst aan dingen die geregeld moeten worden…soms zelfs met een baan ernaast (#respect)…dus druk druk druk en #workworkwork…Hoe lekker is het dan om na een lange dag heerlijk te kunnen ontspannen? Ik ontspan vaak het beste onder de douche of  in bad! Van die laatste ga ik je 8 hele mooie exemplaren laten zien! Deze beauties zijn ook eens alle 8 gewoon online ~ nu met korting tot 30%! ~ te bestellen! Love it!

8 x de mooiste vrijstaande baden

Luxe & you-time, met oog voor de wereld

Liefde voor vrijstaande baden! Ik ben er zo’n fan van! Het ademt luxe en you-time en daar staat I’m Feeling Good voor. Hoe vaak zitten we er eigenlijk goed doorheen, hebben we een bad staan, maar gunnen we onszelf toch niet de rust die we op dat moment zo hard nodig hebben?

Ik ben ook standaard gek op baden omdat ik er zelf nog niet eentje heb. Dus wanneer mijn Lief en ik een hotelkamer boeken moet daar altijd een bad bij zitten. Standaard! Die wordt dan, samen met het bed, grondig geïnspecteerd bij aankomst, haha! Een bad in de badkamer staat dan ook al heel lang op mijn wishlist en ik speur graag het internet af naar mooie dingen en merken. En zo kwam ik bij Soak terecht.

Deze online sanitair store is anders dan anderen: ze vallen niet alleen op door hun mooie luxe assortiment en betaalbare prijzen, maar ze hebben ook oog voor wat er in de wereld met dieren gebeurt. LOVEIT! Hun logo is een cute baby olifantje.

 

Logo Soak

 

Soak: “Een van de meest indrukwekkende landdieren die graag een bad neemt, is de olifant. Helaas worden deze dieren met uitsterven bedreigd. Daar willen we een slurfje voor steken. Daarom heeft soak.nl een jonge olifant geadopteerd. Jij een goedkope badkamer, daar een onbetaalbaar warm bad voor de olifanten!

Soaky Navann is onze adoptie olifant. Soaky Navann leeft in Thailand, hier worden veel olifanten misbruikt in het toerisme. Soaky’s moeder is gered uit de handen van slechte verzorgers op straat. Soaky Navann is in het resort geboren en mag genieten van een goed verzorgde omgeving. De stichting helpt veel meer olifanten uit hun benarde positie. Het resort zorgt voor kennis over olifanten en hoe je op gezonde wijze met ze om kan gaan.

Door een aankoop bij soak.nl te doen steun jij onze adoptie olifant Soaky Navann. We houden je elke maand op de hoogte in onze nieuwsbrief en onze weblog.”

Ja. Mic Drop. Dus. Vind dit echt zo mooi! Dus naast dit geweldige werk, laat ik jullie ook even mijn favoriete en mooiste 8 vrijstaande baden van ze zien! Let’s go!

1. Alexandra

Een bad om heerlijk in weg te zakken. Dit is mijn fave van de 8! Met de Alexandra geniet je van luxury to the max! Echt een resort-bad vind ik dit. Laat dat werk maar lekker van je afglijden…Even alles vergeten. Werk? Wat is dat…

Soak Alexandra Ovaal Vrijstaand Bad image

2. Caitlyn

Wanneer je vaak met z’n tweeën baddert is dit ideaal! De Caitlyn heeft 2 hoge zijden waar je lekker tegenaan kunt leunen en met elkaar kunt kletsen. Mooi klassiek model.

Caitlyn Ovaal Vrijstaand Bad image

3. Evelyn

Een designbad (maar ik herken hier ook wel iets Victoriaans in) waarin je lekker hoog zit of waarin je je benen wat hoger kunt leggen. Niet te breed waardoor je lekker comfortabel in de Evelyn kunt genieten. Love it!

Evelyn Vrijstaand Bad Ovaal image

4. Freya

De Freya is ook een handig model als je vaak tijd met elkaar in bad doorbrengt. Kaasplankje en wijntjes in het midden en genieten maar!

Freya Ovaal Vrijstaand Bad image

5. Ava

Een wat meer rechthoekig model is de Ava, mooi van vorm en toch nog een beetje die klassieke look.

Soak Ava Slimline Ovaal Vrijstaand Bad image

6. Melissa

Voor mensen die van de wat kleinere baden houden. Pareltje Melissa is prachtig in al haar eenvoud.

Soak Melissa Ovaal Vrijstaand Bad image

7. Willow

Deze beauty doet het heel goed in een badkamer dat zowel klassiek als modern ingericht is. Willow is tijdloos!

 

Willow Ovaal Vrijstaand Bad image

8. Victoria

Een bad op pootjes! Yassssss! Dit bad geïnspireerd op de Victoriaanse tijd, doet haar naam Victoria eer aan. Prachtig! En zoals je ziet kan dit dus prima in een modern ingerichte badkamer!

Victoria Ovaal Vrijstaand Bad Chroom image

Baden online kopen? Kan dat wel? 

Ja hoor! Zeker! Vaak zijn baden ook een stuk goedkoper online. Dat komt omdat de producten rechtstreeks uit de fabriek worden gehaald en er geen showrooms zijn. Dat houdt de kosten laag. Omdat Soak weet dat het moeilijk is om een badkamer en/of onderdelen van het sanitair op basis van een afbeelding te kopen, maken ze het klanten graag gemakkelijk. Ze bieden standaard gratis verzending en retourneren aan wanneer je bijvoorbeeld een mooi vrijstaand bad koopt. En ze steunen olifanten, wiehoeeeee!

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren! Hier nog 7 snelle badkamer tips van mij wanneer je het even helemaal hebt gehad met de feestmaand-drukte:

 • zorg dat je niet gestoord kunt worden
 • neem de tijd voor je bad- of doucheritueel
 • zet verspreid kaarsjes neer om een wellness gevoel te creëeren
 • doe dat felle licht uit
 • pak een leuk magazine erbij of zet zachtjes een ontspannend muziekje op
 • gebruik heerlijke skin care producten en
 • focus jezelf op het verzorgen van je huid. Dus voel echt dat de spons met zeep over je huid heengaat. Be mindful!

 

HAPPY RELAXING!

Voor welk
bad
zou jij
gaan?

 
 

Dit artikel is in samenwerking met
Soak en is een advertorial.

Hierdoor blijft deze blog actief en werkend.
Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

2 Reacties

 1. 22 december 2017 / 22:30

  Heel fijn! Ik zou ook zo graag later een bad willen! Ze zien er allemaal zo mooi uit, ik zou ook totaal niet kunnen kiezen, hihi.

  • Amina
   Auteur
   23 december 2017 / 20:45

   Dank je wel voor het lezen Marloes! Superlief! Fijne dagen xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *