Yay! Bij de Feel Good Store shop je veilig!

Yay! Feel Good Store is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur!

Bij de Feel Good Store shop je veilig!

Bij de Feel Good Store shop je niet alleen trendy en betaalbare sieraden en andere mooie producten, maar je shopt er ook veilig.

Informatie per item

Ik heb er voor gezorgd dat er duidelijke informatie buttons op de shop startpagina staan. Die geven per item informatie om het overzichtelijk te houden voor jou als klant. Wanneer je nu het menu van de Feel Good Store bekijkt, zie je netjes één pagina per onderwerp.

Wist je dat…

Die informatie voor de klant is belangrijk, want het is niet altijd duidelijk voor iedereen. Wist je trouwens dat je 14 dagen de tijd hebt om puur en alleen een artikel aan te melden voor retour? En dat je daarna dus ook altijd nog eens 14 dagen de tijd hebt om het retour te stúren? Je hebt dus 28 dagen in totaal de tijd om je retour aan te melden en retour te sturen. Good to know! Ook voor mezelf wanneer ik zelf online shop ;-)

Duidelijk en veilig

Bij de Feel Good Store shop je veilig en ik hoop daarnaast dat alle informatie over shoppen bij de FGS helder en duidelijk voor je is. Mocht dat nou niet het geval zijn, dan kun je mij altijd mailen via info@imfeelinggood.nl. Ik probeer je altijd dezelfde dag nog te beantwoorden.

Liefde voor sieraden

Sinds mijn tienerjaren draag ik al sieraden. En geen dure juweliers items, maar ik droeg gewoon zilveren sieraden die leuk en betaalbaar waren. Na mijn 40e begon mijn liefde voor gouden sieraden. Heel gek, want ik vond het altijd ’too much’. Nu moet ik zelf niet meer aan zilver denken, vind ik het qua kleur ’te koud’. Gek hoe dat kan veranderen hè? Wat niet veranderd is, is mijn liefde voor sieraden. Die is er altijd geweest. Als ik mijn sieraden een keer vergeet om te doen, voel ik me ‘kaal’. Het is de finishing touch voor je outfit en gewoon voor jezelf.

Kleine momentjes

De Feel Good Store wil je helpen van de kleine momentjes in het leven extra fijne, cozy en mooie momenten te maken, met mooie & betaalbare trendy sieraden. Je vindt vast iets moois! Tot snel!

 

 

Wat vind jij van mijn webshop?

 

Liefs, Amina

Feel Good Store by

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

Delen:

4 Reacties

 1. Mandy
  14 november 2021 / 10:42

  Ohhh gefeliciteerd!! Wat leuk zeg. Ik zal snel eens een kijkje nemen. En wow heftig! Ik wist niet dat je zo lang de tijd had om te retourneren. Ik dacht als er 14 dagen stond, dat je het binnen 14 dagen moest opsturen.

 2. 19 november 2021 / 16:30

  Lekker bezig en dat is inderdaad wel heel belangrijk, dat klopt. Daar ga je de vruchten wel van plukken denk ik :)

 3. 13 februari 2022 / 21:32

  Wat leuk zeg, van harte gefeliciteerd! Ik ga eens een kijkje nemen in de store.

 4. 18 februari 2022 / 13:41

  Ja, ik kan mij voorstellen dat er heel wat bij komt kijken. En dat lijkt mij best pittig eerlijk gezegd. Op de een of andere manier vind ik mijzelf niet zo technisch ingesteld (terwijl dat volgens anderen wel meevalt). Ik vind je webshop er heel professioneel uitzien en ik zie ook een aantal mooie sieraden die erg leuk zouden passen bij mijn stijl! Aan de andere kant moet ik altijd goed opletten. Met name bij oorbellen moet het puur goud of zilver zijn. Zelfs verguld kan al voor een soort van allergische reactie zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *