Thuis zelf je gelnagels doen: Pink Gellac LE Manicure Set Neutral Sense

Thuis zelf je gelnagels doen: Pink Gellac LE Manicure Set Neutral Sense

De zin “Once you go gellac, you never go bac” (hahaha, net verzonnen) gaat voor mij he-le-maal op! Het resultaat van gellac vergeleken met mijn eigen gewone nagellak-kunsten, is stunning zeg maar. Ik hou er ook van om elke keer weer een nieuw kleurtje te proberen en er lang van te genieten. Tijdens die heftige Coronaperiode kon ik niet naar mijn nagelstyliste, dus ik was ontzettend blij toen ik een mooi pakketje van Pink Gellac ontving. Een complete manicure set voor wanneer je zelf thuis je gelnagels wil doen.

Beauty | Pink Gellac Limited Edition Manicure Set Neutral Sense

Met de Pink Gellac Gel Polish Limited Edtion Sustainable LED Manicure set Neutral Sense, kun je thuis snel en eenvoudig gellak aanbrengen. Wat ik erg belangrijk vind om te vermelden is dat de producten niet getest zijn op dieren en dus cruelty-free zijn. Yay! Én de verpakking van deze set is gemaakt van 100% recyclebaar papier! Love it! En de set is inclusief 1 kleur.

Verpakking & inhoud Manicure Set

De verpakking is een mooi langwerpig doosje dat mooi in nude kleuren is vorm gegeven. Aan de zijkanten van de doos zie je hoge beoordelingen, een snelle uitleg en wat er allemaal inzit. No worries, er is een starter set instructieboekje aan toegevoegd waar alles helder en duidelijk in wordt uitgelegd. De set heeft een goed gevulde inhoud (en is op dit moment in de aanbieding!) en bestaat uit:

1 x Primer
1 x kleur 251 Nude Pink
4 x gratis online cursus
1 x Pink Gellac LED Lamp (hard de lakjes uit)
1 x adapter voor de lamp (yay! heel fijn!)
1 x Pink Gellac Base Extend
1 x Pink Gellac Ultra Shine
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Orange Woodsticks
10 x Remover pockets
10 x Cleaner pockets

Nude Pink

Er zijn drie uitvoeringen van deze handige at home gellac manicure sets:

– Colour Splash (met kleur 161 Ibiza Pink)
– Dashing Glaze (met kleur 109 Lipstick Red) en degene die ik heb getest
– Neutral Sense (met kleur 251 Nude Pink).

Nude Pink is een mooie oudroze kleur met een warme ondertoon. Nude tinten passen overal bij en dit was voor mij dus een ‘veilige’ kleur om te testen.

Pink Gellac Limited Edition Manicure Set Neutral Sense

De gellac aanbrengen

In het instructieboekje staat een helder stappenplan: eerst bereid je de nagels voor met de Orange Woodstick, erna vijl je ze met het supergoede vijltje dat erbij zit (loved it) en daarna kun je ze ontvetten met de Cleaner Pockets.

Vervolgens bracht ik de primer aan, daarna de base extend, toen de kleur en tot slot de Ultra Shine. De primer werkt makkelijk en is flinterdun en lakt fijn. Die voorkomt chippen. De Base extend is veel dikker maar dien je dun aan te brengen, dus die zou ik steeds goed afstrijken aan de rand van het potje. Met deze basecoat ga je dan echt heel lang doen. Deze base extend is een belangrijke laag die voor een glad oppervlakte, goede hechting van de kleur en bescherming van je nagel eronder zorgt.

Dan komt de kleur. In mijn geval Nude Pink die je ook dun mag aanbrengen. Ik was weer eigenwijs en dacht “Jaaa, één keer dun aanbrengen, dat zal wel”. Dus ik bracht ‘m niet één maar twee keer aan. Totaaaal niet nodig. Het is nu dag 2 en ik kan je vertellen: de hand die ik 2 keer van kleur heb voorzien ziet er minder mooi uit dan de andere. Veel chunkier van lak zeg maar. Nog steeds glad, maar ligt dikker op de nagel. Dat was wel een aangename verrassing. Ook met dit lakje ga je dus lang doen.

Tot slot breng je de Ultra Shine aan. En ik kan je zeggen: die topcoat is ook echt een coat. Het is niet effe een dun miezerig lakje, maar een dikke verzorgende lak. Ook dun aanbrengen dus goed afstrijken. Zorgt voor een ontzettend mooie glans en een zo lang mogelijke bescherming van de gelakte nagels.

Pink Gellac Neutral Sense Nude Pink

Thuis zelf je gelnagels doen: het resultaat

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat! Ik vind de kleur mooi, het zit er goed en strak op en de kwastjes van de lakjes zijn lekker breed waar ik ook dol op ben. Is heel erg prettig werken. Geen gepruts met een te smal kwastje. Hup, en gaan met die kwast. Love it! Het enige is dat de Base Extend en de Ultra Shine erg dik zijn. Maar het afstrijken aan de rand van het potje werkt goed en ik snap ook dat dit nu eenmaal zo dik van structuur moet zijn voor een optimaal resultaat. Wat we willen is dat de lak lang blijft zitten natuurlijk. Lak dus lekker luchtig zou ik aanraden. De set werkt duidelijk en snel. In een half uurtje of korter (het was voor mij de eerste keer gellak aanbrengen thuis met een LED lamp) ben je wel klaar en heb je mooie gelnagels. Ik zou er niet meteen steeds aanzitten en checken of je er al van alles mee kan, maar het nog even goed de tijd geven om te kunnen setten.

Pink Gellac Manicure Set Neutral Sense Nude Pink

 

Ook al laat ik mijn gelnagels normaal gesproken doen, ik ben toch superblij met deze manicure set omdat:

– het resultaat goed is
– het in een duurzame verpakking zit. Heel mooi dat Pink Gellac ecologisch ook een steentje bijdraagt. Sustainability wordt steeds belangrijker in een wereld met teveel afval
– de instructies heel duidelijk en helder zijn, hou ik van
– de LED lamp z’n werk goed doet en razendsnel is
– de lakjes van hoge kwaliteit zijn
– niet alleen de verpakking duurzaam is, maar alle vier de lakjes ook heel zuinig werken. Je kunt hier lang mee gaan doen
– het vijltje heel fijn werkt en van goede kwaliteit is.

Ik zou deze manicure set voor gelnagels die je thuis kunt aanbrengen, er zeker bijpakken wanneer het me niet lukt om zelf naar de nagelstyliste te gaan.

Hoe lang gaat het mee

Volgens Pink Gellac zit de lak er 14 dagen op. Het is nu dag 2 en het zit er heel mooi op. Ik zal hier over twee weken even een update bij zetten hoe het gegaan is. Maar ik verwacht wel dat het er goed op blijft zitten.

Verkrijgbaarheid

De Pink Gellac Gel Polish Limited Edtion Sustainable LED Manicure set Neutral Sense is online verkrijgbaar en kost normaal €122, maar is nu in de aanbieding voor maar €79!

Lees meer over nagels.

Wat is jouw favoriete kleur (gel)lak?

 

 

*De producten in deze review heb ik gekregen

 

Liefs, Amina

 

Logo I'm Feeling Good

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

2 Reacties

 1. 3 juli 2020 / 10:12

  Fijn artikel! Ik twijfelde of ik wel of niet voor gel lak moest gaan. Maar ik ga het nu toch doen!

  • Amina
   Auteur
   3 juli 2020 / 13:27

   Dank je wel Sanja! Dat vind ik een mooi compliment om te horen. Ik hoop dat je er net zo blij mee bent als ik <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *