Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen op maat

Deze week zijn de Boyfriend en ik verder bezig geweest om het huis gezelliger en herfstproof te maken. Na de woonkamer, de hal en de keuken was nu de slaapkamer aan de beurt. Het is geen grote kamer, maar qua decoratie is er gelukkig altijd iets te veranderen. Ik heb al mooie en nieuwe dekbeddensets gekocht in warme herfstkleuren, maar nu zijn ook de gordijnen aan de beurt! Wij hebben voor mooie verduisterende gordijnen op maat gekozen bij Voordeelgordijnen.nl!

Verduisterende gordijnen op maat

De gordijnen die wij hadden hangen waren van donkerblauw katoen. Door de zon waren ze aan de achterkant helemaal verkleurd (wij hebben onze slaapkamer en woonkamer op het zuiden liggen). Dus de verduisterende factor? Gone. Maar onze nieuwe zijn gelukkig ook verduisterend en van 100% polyester. Normaal koop ik altijd katoenen en linnen gordijnen voor de slaapkamer, maar we vinden dit toch niet meer zo prettig. Katoen en linnen kreuken nogal en met een Siberische langharige kat in huis die ook wel eens gezellig in de vensterbank wil liggen (en zich schaamteloos een weg baant langs de gordijnen) komen er veel haren op de stof terecht die er alleen maar met de hand af te krijgen zijn.

Lilly op de vensterbank in de slaapkamer

En er blijft dan altijd nog een hardnekkig restje haren zitten. Dus polyester it is! Met dubbele plooi, verduisterend én verduisterende voering, loodjes en een onderzoom. En kijk haar nou eens liggen! Heerlijk gezicht toch zo in dit koude weer.

Verduisterende gordijnen met dubbele plooi

Verduistergordijn Ecru

We bestelden de verduisterende gordijnen supermakkelijk online. Ik had de gordijnen heel graag in okergeel besteld, maar die kleur hebben ze niet. We hebben dus een kleur genomen die er het dichtste bijkomt en dat is ecru. Een mooie neutrale aardetint, die het altijd goed doet en je ook makkelijk weer mee kunt nemen naar een volgend huis. Een kleur die je makkelijk kunt gebruiken in een nieuw interieur. Op de computer kun je heel gemakkelijk de gewenste maten, kleur, delen, ophangsysteem, plooiing en voeringstof invoeren. En je ziet meteen hoeveel het kost. Voordeelgordijnen.nl is sinds twee jaar ook wekelijks te zien bij Robs grote tuinverbouwing op SBS6 waar zij de huizen aankleden met mooie gordijnen of jaloezieën. Alle gordijnen worden ook nog eens kant-en-klaar geleverd inclusief ogen of haken zodat je ze direct op kunt hangen. Hou ik van!

Dubbele plooi detail

De voordelen van deze stof zijn eindeloos

De voordelen zijn geweldig, ik zal er een paar noemen:

1. isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels
2. doordat de gordijnen van zware kwaliteit polyester (3-laags geweven) zijn gemaakt kun je er niet doorheen kijken (lichtdichtheid van maar liefst 92%, met een extra voering bijna 100%)
3. ze zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten of verkleuren niet
4. de gordijnen zijn kreukherstellend en geven een zeer luxe uitstraling aan je kamer

Verduistergordijn polyester Voordeelgordijnen.nl
5. deze gordijnen verduisteren je kamer volledig en zorgen dankzij de isolerende werking dat je kamer veel koeler blijft in de zomer en warmer in de winter
6. bij het sluiten van de gordijnen is de kamer compleet verduisterd en
7. het gordijn is dikker dan katoen of linnen waardoor het een rijkere uitstraling heeft.

Verduistergordijn ecru van Voordeelgordijnen

Prijs

De prijs kwam online ongeveer uit op € 175,00 dat echt totaaaal niet duur is voor mooie, luxe en op maat gemaakte verduistergordijnen inclusief voering die je meteen op kunt hangen!

Kwaliteit Voordeelgordijnen

Kwaliteit en levering

Ik vind ze echt prachtig staan in onze slaapkamer! We zijn er echt heel blij mee. Ze voelen lekker dik en glad aan (door het polyester) en het licht komt echt niet naar binnen. Ze werden ook heel snel geleverd, we hoefden er niet lang op te wachten. Ongeveer een week.

Kwaliteit gordijnstof

Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat de stof misschien wat strakker gestikt had kunnen worden. Het is een enkel stiksel en dat is voor deze dikke stof echt iets te weinig.

Verduisterende gordijnen op maat Voordeelgordijnen.nl

Upgrade je slaapkamer

Ik vind deze interieur decoratie een mooie, luxe en verduisterende upgrade voor je slaapkamer. Ook al zijn ze in ecru, toch laten ze bijna geen licht door. Je ziet als je de gordijnen ’s morgens open doet pas of de zon schijnt of niet. Aanrader! Wil je nog meer interieurinspiratie voor de herfst? Lees dan deze blog over onze pampas pluimen.

 

Wat vind jij van
deze verduisterende
gordijnen op maat?

Liefs, Amina

IFG foto website herfst

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

 

 

* Dit is een inspirerende samenwerking
met Voordeelgordijnen.nl.
Door samen te werken met merken
kan I’m Feeling Good blijven bestaan.
Dank je wel voor je support!

1 Reactie

  1. 11 november 2019 / 11:52

    Ze zijn erg mooi, zelf heb ik op twee kamers verduisterend en op twee niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *