Dé online Instagram cursus die je gevolgd moet hebben: Social Media Star + kortingscode!

Dé online Instagram cursus die je gevolgd moet hebben: Social Media Star + kortingscode!

Zoals jullie weten ben ik he-le-maal gék op Instagram. Sterker nog, het social media netwerk geeft mij samen met mijn blog enorm veel afleiding nu ik thuis zit met een hernia. Ik geniet van de prachtige foto’s en kom vaak langs bij de accounts die ik volg. Eén van mijn grote liefdes is stationery en dan vooral notitieboeken, agenda’s, planners en mooie pennen. Zo liep ik op Instagram tegen by bird aan, die geweldig leuke spullen verkoopt en ons daarvan laat meegenieten in haar Insta stories. Sinds kort geeft Berdien (maar iedereen noemt haar Bird) ook online cursussen op Instagram. Haar eerste cursus Ondernemen in Pyama was een hit en in november gaat haar tweede cursus Social Media Star van start! Bird: “Ik ken alle ins & outs van Instagram en weet precies hoe ik het kan inzetten voor bedrijven. En dat is te merken, een heel erg groot deel van de omzet die bybird.nl (mijn webshop) draait komt rechtstreeks voort uit Instagram.” Lees meer over dé Instagram cursus die je gevolgd moet hebben en maak als I’m Feeling Good-lezer gebruik van een hele mooie korting!

Dé online Instagram cursus die je gevolgd moet hebben: Social Media Star + kortingscode!

De Cursus volgen op Instagram

Instagram is meer dan alleen maar mooie plaatjes kijken in een app: er worden nu zelfs cursusssen gegeven via private accounts, die gevuld worden met modules in Insta stories! De tijd van saai via een reader of uit een boek kennis opdoen is voorbij! We willen leren met behulp van filmjes die voorzien zijn van tekst. Geweldig! Zelf ben ik ook van plan cursussen over bloggen te geven op Instagram. Love it!

Social Media Star ***** de Instagram editie:

De online cursus Social Media Star ***** de Instagram editie start 5 november. Instagram is HÉT social media platform waar je als onderneming giga veel exposure en omzet uit kan halen, mits je het op de juiste manier gebruikt. En de cursus later volgen is geen enkel probleem: tot midden december is alles te bekijken!

Hoe het werkt:

 • Cursus wordt gegeven via Instagram, hoe kan het ook anders ;-)
 • Er zijn 5 modules (om de dag komt er een uitgebreide module online)
 • De modules worden in video vorm gegeven
 • Start 5 november
 • Paar dagen voor de start krijg je een e-mail toegestuurd met daarin de link naar het besloten cursus account op Instagram
 • Te volgen op jouw eigen tempo en gewenste tijdstip
 • Je kan de cursus tot midden december terugkijken!

Instagram cursus By Bird

Over Bird

Bird ken ik door haar mooie online winkel by bird, waar ik als #stationeryaddict mijn spulletjes shop. Ook heb ik er wholesale inkopen gedaan voor de webshop die ik een tijdje naast I’m Feeling Good had. Haar Insta stories zijn geweldig: naast heerlijke versnelde inpakfilmpjes van bestellingen, flanst ze ook de leukste quizzes in elkaar en geeft ze ons geregeld een update waarin ze vertelt hoe het met haar gaat. Bird is 33 jaar, verslaafd aan chocola, verliefd op Channing Tatum en al 8 jaar chronisch ziek. “Door mijn chronische ziekte onderneem ik vanuit huis/mijn slaapkamerbunker en ben ik ‘genoodzaakt’ mij compleet te focussen op online marketing. Helemaal niet erg, ondernemen in pyjama is namelijk hartstikke hip ;-) en online marketing ook! Ik ken alle ins & outs van Instagram, hulp apps, Insta stories & IGTV en weet precies hoe ik het kan inzetten voor bedrijven.” En dat is te merken, Haar onderneming haalt ontzettend veel omzet uit Instagram!

Naast haar succesvolle bedrijf, heeft ze ook de Stichting Lopen voor Lyme opgericht, een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. De deelnemende teams proberen ieder jaar zoveel mogelijk funding op te halen voor de patiënten waar ze voor lopen. Hoe geweldig, veel respect voor deze vrouw!

Professioneel trainer

Bird: “Voordat ik ziek werd gaf ik onder andere trainingen en dat kan nu ook gewoon nog! Alleen dan vanuit huis. Thank god for internet (en Netflix…. en chocola… en Channing Tatum)! De online trainingen die ik geef zijn allemaal laagdrempelig om te volgen. Je kunt ze vanaf de bank, bed, tuin, zwembad of waar je maar wilt volgen: je hebt alleen je telefoon ervoor nodig!”

De ziekte van Lyme

Sinds acht jaar heeft Bird de chronische ziekte van Lyme. “Wat in mijn geval inhoudt dat ik het merendeel van de tijd aan huis en bed gebonden ben. Ja dat is ruk. Enorm ruk. Toch heb ik mijn weg er in gevonden wat onder andere geresulteerd heeft in deze roze en gouden bedoening. Ik onderneem dus eigenlijk vanuit mijn pyjama (and loving it!). Een bestelling op by bird is niet alleen voor jou een feest maar ook voor mij. Het is oprecht hilarisch om elke dag bezig te zijn met leuke pakketjes inpakken en goud & roze te verspreiden door Nederland en Belgie.”

VOOR WIE DEZE CURSUS is

Voor iedereen! Het is superhandig om deze cursus te volgen wanneer je ondernemer bent, omdat er veel tips & tricks gegeven worden over vindbaarheid en het bereiken van je doelgroep. Maar de cursus is ook interessant wanneer je geen onderneming hebt, maar wel graag wil groeien met je Instagram account en hier meer mee wil gaan doen, of wanneer je het gewoon fijn vindt wat heldere en makkelijk toepasbare tips over Instagram te krijgen. De cursus kenmerkt zich door duidelijke filmpjes, veel tips & tricks en opdrachten die je echt verder helpen. Instagram is mijn favoriete social media netwerk en je kunt mij er niet genoeg over vertellen. Ik doe zelf dus ook mee met de cursus!

Wat jij na Social Media Star weet

Bird leert je onder andere wat je direct in je profiel moet aanpassen waardoor je meteen veel beter vindbaar bent voor jouw doelgroep, wat 90% van alle Instagrammers niet doen waardoor ze het algoritme heel negatief beïnvloeden. Ook weet je na deze cursus hoe je het algoritme juist gunstig beïnvloedt en hoe je ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen je Insta stories bekijken! En er komen nog veel meer tips over Insta stories, vindbaarheid, het algoritme en statistieken voorbij.

Modules Instagram cursus

In 5 modules leer je:

 • Welke kleine aanpassing in je profieltekst er direct voor zorgt dat je vindbaarheid omhoog schiet
 • Wat er wel en niet in je profieltekst moet staan
 • Meerdere manieren hoe je het algoritme beinvloedt door consequent een paar hele simpele dingen te doen
 • Waar je per direct mee moet stoppen omdat je daarmee (bijna iedereen doet het!) het algoritme negatief beinvloedt
 • Hoe je jouw doelgroep snel kan vinden op Instagram
 • Hoe je zichtbaarder wordt bij je doelgroep
 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw volgers je ook echt blijven volgen
 • Hoe je betrokkenheid creëert
 • Welke hulp apps je in kan zetten voor Instagram en hoe je die dan simpel kan gebruiken
 • Waarom je sommige volgers direct moet blokkeren, ja echt, omdat ze je account zonder dat jij het doorhebt negatief beinvloeden
 • Hoe je een hele waardevolle hashtag lijst maakt
 • Wat een absolute killer is voor het aantal kijkers van je stories en met welke kleine aanpassing je stories direct meer bekeken worden
 • Nog veel meer ins & outs over Instagram Stories
 • Op welke manieren Instagram adverteren waardevol kan zijn
 • En nog veeeeeel meer!

Over de korting

 • Kosten cursus: veel waardevolle informatie voor maar €47,00 inclusief btw!
 • Factuur ontvang je na aankoop in je mailbox.

Woohoo! Ik heb van Bird een superfijne kortingscode gekregen voor mijn volgers/lezers van 15% op het aanschaffen van de cursus. De code is: feelinggood.

 

A Social Media Star in the making!

Dus pak snel die korting en wordt een Social Media Star! Bird en ik zien je heel graag op Insta!

by bird: @bybird.nl
I’m Feeling Good: @imfeelinggood.nl

 

HAPPY WEEK!

Zie ik jou
ook bij
de cursus?

IFG logo

 

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:


Dit artikel is een editorial &
gemaakt in samenwerking
met by bird.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer
.

12 Reacties

 1. 4 oktober 2018 / 22:23

  Dat lijkt me zeker iets voor mij zo een cursus. Ik ben verslaafd aan instagram. Eigenlijk is dat niet zo goed.

 2. 4 oktober 2018 / 22:41

  Wat onwijs gaaf. Misschien dat ik inderdaad even deel ga nemen aan de cursus. Lijkt me super interessant!

 3. 5 oktober 2018 / 06:55

  Ik vind Instagram heerlijk maar hou niet van die alles perfecte pagina.

 4. 5 oktober 2018 / 08:08

  Er komt zo veel meer bij kijken dan je denkt. Instagram is ook zeker iets waar ik me nog veel verder in moet verdiepen. Doe er te weinig mee. Een cursus zou dan ook ideaal zijn!

 5. Frederique
  5 oktober 2018 / 15:40

  Hartstikke leuk! Voor mij is Insta ook een groot deel van mijn werk. Er komt inderdaad veel bij kijken.

 6. 7 oktober 2018 / 09:04

  Super interessant en inspirerend. Ik heb het even in mijn leeslijst opgeslagen. Omdat ik niet zoveel te besteden heb moet ik hier echt over nadenken. Maar het is very tempting! Ik ben jullie allebei in ieder geval alvast gaan volgen op Instagram.

 7. 11 oktober 2018 / 09:22

  Interessant! Ik vind Instagram ook zo leuk!

 8. 12 december 2018 / 12:01

  Ik zit wel erg veel op instagram en zie onwijs veel instagram cursussen voorbij komen. Ik denk dat instagram nooit te begrijpen is met de wisselende algoritmes

  • Amina
   Auteur
   12 december 2018 / 15:33

   Daar heb je een punt! Het zal nooit helemaal 100% te doorgronden zijn als het steeds weer verandert! Tips & Tricks kunnen wel iets helpen denk ik xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *