I’m Feeling Good Online Webshop Geopend!

I’m Feeling Good Online Webshop Geopend!

Ja, de bubbels kunnen ingeschonken worden en gooi maar een hoop confetti de lucht in, want de I’m Feeling Good webshop is geopend! OMG OMG OMG! EIN-DE-LIJK! A wish come true! Ik wilde een paar jaar geleden al een trendy must-haves shop online beginnen. Met trendy items om je look helemaal mee af te stylen zoals sjaals, sieraden en clutches bijvoorbeeld…maar durfde dat niet aan omdat er echt al zoveel aanbod in is…en ik had het gevoel dat het dan echt járen, maar echt járen ging duren voordat ik er ook maar een beetje van kon rondkomen…iets dat ik toch wel heel belangrijk vind natuurlijk…dus ik wachtte af…en dat heeft gelukkig tóch goed uitgepakt! Ik heb nu de sprong gewaagd en heb een webshop aan mijn Lifestyle blog gekoppeld! Yasssss! In het menu zie je nu ‘Webshop‘ staan! Kijk gauw wat voor leuks je er kunt vinden!

I’m Feeling Good Online Webshop Geopend!

Webshop I’m Feeling Good

Mijn god…ik ben kapot! De adrenaline giert ook een beetje door mijn lijf…want ik heb vandaag de artikelen gefotografeerd, bewerkt, in de shop gezet, de beschrijvingen geschreven, de prijzen bepaald, tags toegevoegd, SEO proof gemaakt, categorieën bedacht, enz. enz. enz. Maar nu, wacht effe, ik haal even een Prosecco op zondagnacht om 01:07u uit de koelkast, wacht effe…ken mij het schelen!

GENIETEN

Maar nu…zit ik dus tevreden met mijn bubbels achter de laptop te genieten van mijn harde werk! Jeetje, ik dacht dat mijn webshop half november pas zou opengaan…maar toen ik vandaag de ingekochte spulletjes aan het fotograferen was – in het zonnetje die heel even in de middag een klein uurtje scheen, wat een toeval en wát een geluk! – werd ik echt gewoon heel blij! De producten geven me energie en een happy gevoel! En daarom wilde ik ze gewoon een dag later al aan jullie laten zien in de webshop! I’m Feeling Good, je goed voelen, YOU-time, dus dat ga ik jullie geven :-) Er zijn 3 categorieën:

Bloggen (in WordPress) voor beginners foto webshop image

1. INSTANT DOWNLOADS

Er staat al 1 Instant Download in de shop: bloggen (in WordPress) voor beginners. Een door mij geschreven .pdf met daarin een handig stappenplan en makkelijk uitgelegde instructies hoe je met bloggen in WordPress kunt beginnen. Bevat veel informatie waar ik ook echt weken aan heb gewerkt, om het zo helder en duidelijk mogelijk te omschrijven. Ik heb er print screens in geplaatst, zodat je ook meteen kunt zien hoe het er allemaal uitziet! Yasssss!

En binnenkort begin ik aan mijn tweede! Speciaal voor ondernemers. En daarna wil ik er eentje schrijven voor bloggers die hun blog naar een next level willen tillen. Na betaling in de shop word je meteen doorgeleid naar de pdf die je kunt downloaden. Hoe handig! Check de Instant Downloads hier! :-)

Pop up greeting card Happy Birthday flower truck handmade image

2. I’m feeling good stationery

Happy dance, happy dance! Wat ben ik toch gek op deze I’m Feeling Good Stationery spulletjes! Jaarplanners, memoblokjes, rosé gold paperclips in de vorm van high heels en kledinghangertjes (jaaaaaa echt! Ze bestaan!) en deze fantastische pop up verjaardagskaart! Ik neem nog effe een slok hoor, hahahaha! Partyyyyyyy!

 

Eat Sleep Blog Repeat t-shirt image

3. I’m feeling good blog products

Ja. Dit. moest. gewoon. Ik ben echt gék op producten die alles met bloggen te maken hebben! Ik zie ze alleen nog niet veel, dus daar ga ik verandering in proberen te brengen in mijn shop. In de I’m Feeling Good blog products categorie vind je nu dit allertofste t-shirt in 3 maten! Ahhhhhhh!

Feestdagen

So??? You like? Ik hoop het echt! Natuurlijk ga ik ook meedraaien met de feestdagen en komt er steeds een wisselende categorie bij per seizoen. Weet niet of ik nog leuke dingen voor Sinterklaas kan scoren zo last minute, maar kerst komt zeker in de shop. Ik ben zo ENORM BLIJ (stuiter stuiter boinggg boingggg) dat ik nu dus eindelijk mijn Lifestyle webshop heb gekoppeld aan mijn Lifestyle blog en jullie van alles kan gaan laten zien en verkopen waar ik zelf ook echt heel erg blij van word.

Je kunt lekker voor jezelf shoppen of iemand een mooi item cadeau doen!

Dit hadden we in mei 2015 toen I’m Feeling Good begon toch ook allemaal niet kunnen bedenken hè :-) Ik ben blij! Had ik dat al gezegd?

 

HAPPY WEEK!

Wat vind
jij van
de webshop?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

12 Reacties

 1. 6 november 2017 / 06:47

  Ziet er echt fantastisch uit allemaal, complimenten! Hopelijk niet al te veel hoofdpijn vanmorgen na al die – welverdiende – bubbels!

  • Amina
   Auteur
   6 november 2017 / 11:24

   Ahhh dank je wel! Lief van jou! Kijk uit naar onze lunch samen! xxx
   ps: hahaha nee hoor, bubbels vielen goed hahaha!

 2. 6 november 2017 / 18:40

  Oooh wat tof Amina! Zo leuk dat je zo goed je dromen achterna gaat en je zo enthousiast bent en blijft!
  Hopelijk wordt je webshop ook een groot succes maar dat moet vast goed komen met dit leuke assortiment! En als ik nog wat nodig heb voor de komende feestdagen ga ik er zeker even een kijkje nemen:).

  • Amina
   Auteur
   7 november 2017 / 23:27

   Ahhh zo lief Fleur, dank je wel! xxx

 3. 7 november 2017 / 19:06

  WAUW gefeliciteerd !!! Super stoer dat je de stap zet, en ik weet zeker dat het helemaal een succes gaat worden!
  Ik kijk al uit naar de instant download voor bloggers next level, en wat een toffe spulletjes verkoop je al!
  Heeeel veel succes gewenst, you can do it

  • Amina
   Auteur
   7 november 2017 / 23:29

   Ohhh zo lief Ivon! Doet me goed dat jij en Fleur aangeven dat het assortiment tof is, love it! Dank je wel! En goed dat je aangeeft dat je behoeft hebt aan de bloggers next level download! Ik ga er weer asap mee aan de slag! xxx

 4. 8 november 2017 / 06:19

  Gefeliciteerd met je shop! Wat een boel leuke producten staan er al in. Ik ben zelf ook net begonnen dus ik ken de emo rollercoaster en vooral spanning iets online te zetten. Leuk is het he! Girlboss mode on en succes! Liefs Anniek

  • Amina
   Auteur
   8 november 2017 / 12:27

   Hi Anniek,

   Dank je wel voor je compliment! Ik ben ook ontzettend blij met de producten. Jaaaa dat stuiteren hè, man man, het bleef die nacht hier nog lang onrustig kan ik je vertellen. Oh leuk zeg, waar kan ik jouw webshop vinden? Girlboss mode on yassss! Liefs!

 5. 9 november 2017 / 13:09

  Oh Amina wat super leuk!!! Je hebt me super benieuwd gemaakt <3

  • Amina
   Auteur
   10 november 2017 / 19:00

   Dank je wel!!! Ik hoop dat je de spulletjes leuk vindt! xxx

 6. 9 november 2017 / 23:08

  Wat gaaf, Amina! Ga er nu meteen een kijkje nemen. Stoer dat je de stapt heb durven maken #girlboss!!

  • Amina
   Auteur
   10 november 2017 / 19:01

   Dank je wel Marloes! :-) Ik hoop dat je ze leuk vindt! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *