Personal | The Celebrity TAG

Personal | The Celebrity TAG

TAG-TIME! Vandaag ga ik een TAG overnemen die bedacht is door Versus A. (← link) en die ik gezien heb bij Teske de Schepper (← link). Helemaal in mijn straatje, deze Celebrity Tag! Celebrities, acteurs en actrices, Hollywood, films, series, popmuziek, popartiesten…ik vond het als klein meisje al helemaal geweldig en kon uren gefascineerd kijken naar de make up en style van die celebs! Door films, muziek en video’s werd me ook duidelijk hoe belangrijk cosmetica en fashion waren voor de film- en muziekindustrie! En dan die prachtige modellen die je toen had: Cindy Crawford, Naomi Campbell, Heidi Klum, Milla Jovovich, Linda Evangelista, Helena Christensen, Eva Herzigová…Wauw…superstylishhhhh…Mijn bewondering voor celebs is dus vroeg ontstaan. Deze tag vind ik daarom ook zo superleuk! Zie hier de TAG-vragen en mijn antwoorden!

♥ Welke celebrity zou je willen zijn ♥
Poeh, de TAG begint al gelijk met een moeilijke…10 jaar geleden had ik denk ik Angelina Jolie, Madonna of Catherine Zeta Jones gezegd, maar we weten inmiddels allemaal wat een struggle beroemd zijn is…nope…ik zou geen celebrity willen zijn! Qua beauty en style vind ik Angelina wel echt heeeel mooi!!!

Bron afbeelding: boomsbeat.com (embed)

♥ Welke celebrity zou je echt níet willen zijn ♥
Deze vind ik dus niet zo moeilijk te beantwoorden en ik kies daarom voor diegene die volgens mij op dit moment het meest struggled – of hopelijk nu alles iets meer op de rit heeft: Justin Bieber.

♥ Met welke celeb zou je willen daten ♥
Ehm ja. Nee. Ik heb geen behoefte om met een celeb te daten, maar ik heb wel een lijstje van celebrities waar ik heel graag een kopje koffie mee zou willen drinken! Omdat ik ze enorm bewonder en ik ze gewoon beyond FABULOUS vind om hun acteer- en muziekprestaties. Hebben jullie even? Here goes:

 • Aaron Paul, Bryan Cranston, Anna Gunn, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, Dean Norris, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito (Jesse, Walter, Skyler, Saul, Marie, Hank, Mike en Gus uit Breaking Bad): beste serie ever!!!

 Bron afbeelding: mashable.com (embed)

 • George Clooney: what else?
 • Al Pacino: in The Godfather! Wauw!!!
 • Tom Hanks: weer hard moeten janken bij Captain Philips!
 • Justin Timberlake: ik draai zijn muziek bijna elke dag! Zo goed!
 • Will Smith: heb ik een zwak voor! Lijkt me nou zo’n leuke en lieve man!
 • Angelina Jolie: soooooo pretty!

Bron afbeelding: breitbart.com (embed)

 • Sofia Vergara, Ty Burrell, Eric Stonestreet en Jesse Tyler Ferguson (Gloria, Phil, Cameron en Mitchell uit Modern Family): zó grappig!
 • Caro Emerald: word ik blij van!!!
 • Leonardo DiCaprio: kan ik hem een zelfgefreubelde Oscar geven!
 • Johnny Depp: in Chocolat…zucht…zo lief!

♥ Áls je plastische chirurgie zou doen, wat zou je dan laten doen ♥
Ik ben als de dood voor operaties en onder narcose moeten (nog niet meegemaakt maar als echte control freak hoop ik dat dus ook nooit mee te maken ) dus als het aan mij ligt slaan we dat lekker over!

♥ Van welke celeb was je fan als kind ♥
Michael Jackson en nog steeds! Ik vond als meisje van 9 de muziek van Thriller al helemaal leuk, maar het BAD-album moest ik hebben!!! Wat heb ik gehuild in de winkel toen die uitverkocht was…ik was ontroostbaar! Ik heb hem gelukkig 1 keer live mogen zien in de Kuip met zijn Dangerous tour.

♥ Had je posters boven je bed van hem/haar ♥
Jaaaaaaa en dit was mijn favoriet! Deze heb ik echt heel lang laten hangen!

Bron afbeelding: lipstickalley.com (embed)

♥ Op welke celebrity vind je jezelf lijken ♥
Geen enkele eigenlijk!

♥ Als je over de rode loper zou gaan, voor welke kleur jurk zou je dan kiezen ♥
Zwart met happy gekleurde accessoires.

♥ Wat is je favoriete celebrity koppel ♥
Getrouwd in 1996 en nog steeds bij elkaar! Hugh Jackman is nog steeds stapeldol op zijn Deborra-Lee Furness! Hugh is HYSTERISCH aantrekkelijk en met dit feitje alleen maar meer!!!

Bron afbeelding: popsugar.com (embed)

♥ Welke celebrity zou je raad willen geven ♥
Ik vind precies hetzelfde wat Teske ook in haar celebrity TAG aangeeft: we hebben nu genoeg voorbeelden gezien van ‘kindsterren’ die veel te jong heel erg beroemd zijn geworden. En dat dat niet altijd goed gaat. Michael Jackson, Drew Barrymore, Amy Winehouse, Justin Bieber, Britney Spears en zo kan ik nog wel even doorgaan…Het wordt tijd dat celebs niet meer als verkoopproducten worden gezien door hun omgeving, maar als mens! Goede begeleiding en af en toe celebrity-breaks (een tijdje van de radar af zijn) lijken mij een goede oplossing!

Dat waren de vraagjes en mijn antwoorden! Ik hou van dit soort TAGS dus stay tuned, ik zal er meer gaan doen ;)

Met welke celeb zou jij graag een kopje koffie willen drinken?
xxx Amina

link bron header foto

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *