Beauty | Naar Beauty by Lisa voor mooie Wimperextensions

Beauty | Naar Beauty by Lisa voor mooie Wimperextensions

Sinds februari 2015 kom ik bij “Beauty by Lisa” in Zoetermeer voor mijn wimperextensions.  Vandaag kom ik voor mijn drie-wekelijkse bijvulling van de extensions en ga ik in gesprek met Lisa Hillen, eigenaresse van Beauty by Lisa. Er zijn drie vestigingen: een in Zoetermeer en twee in Den Haag en er zijn in totaal 13 schoonheidsspecialistes werkzaam.

Beauty by Lisa Zoetermeer

Beauty by Lisa Zoetermeer

Beauty by Lisa wil meer zijn dan gewoon een schoonheidssalon. “Het allerbelangrijkste,” vertelt Lisa, “is kwaliteit en service leveren.” Daarnaast is een goede klantenbinding ook heel belangrijk. Na ieder eerste bezoek van een klant, wordt er na 1 à 2 dagen nagebeld of alles naar wens is verlopen en of de klant tevreden is over de extensions.

Persoonlijk vind ik het heel prettig om gebeld te worden na een eerste behandeling, want zo voel je je geen nummer. Wat ik ook heel prettig vind is dat behandeling-informatie door Beauty by Lisa wordt bijgehouden in een computersysteem. Bijvoorbeeld wat de lengte, dikte en krulvorm is van mijn wimperextensions. Altijd handig wanneer ik het even niet meer weet!

Wanneer je binnenkomt bij Beauty by Lisa in Zoetermeer (“mijn” vaste salon) en in de hal staat, zie je dat het helemaal naar achteren doorloopt. Beauty by Lisa is niet alleen een beautysalon, maar ook een opleidingsinstituut en groothandel. Achterin de salon worden de opleidingen verzorgd.

Ik heb dames wel eens in de hal tegen elkaar horen zeggen: “Zo, en dan gaan we nu weer terug naar Groningen”. Het verbaasde me toen nogal dat mensen van best ver naar Zoetermeer toe kwamen voor de opleidingen. Waarom is dat eigenlijk?

Lisa legt me uit dat Beauty by Lisa een van de eerste bedrijven in Nederland is die met één op één wimperextensions zijn begonnen. Door de ervaring en de techniek van het aanbrengen van de extensions, wordt dit bedrijf gezien als een van de experts op dit gebied.  Ik kijk eens op de website van Beauty by Lisa en klik door naar de mediabutton. Lisa is geïnterviewd door de Elsevier, de Cosmopolitan en de Linda en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Baby Tycoon Award. Dit is een award die door de Kamer van Koophandel wordt uitgereikt aan de meest succesvolle onderneming van het jaar. De populariteit van de wimperextension behandelingen van Beauty by Lisa is daarnaast ook aangewakkerd door het Youtube filmpje van Mascha, eigenaresse van Beautygloss.nl.

IMG_0496

 

Door dit filmpje is er vertrouwen gecreëerd bij aankomende klanten. Als je graag wimperextensions wilt, maar je vindt het bijvoorbeeld nog een beetje eng of je hebt geen idee wat de behandeling inhoudt: lees verder en/of kijk naar het filmpje zodat je meer een idee krijgt hoe de behandeling verloopt. De meest populaire behandeling bij Beauty by Lisa? De wimperextensions natuurlijk! Lisa vindt dit ook het leukste om te doen.

Niet alleen zijn de wimperextensions hét visitekaartje van deze salon. Er zijn tal van behandelingen die deze schoonheidssalon uitvoert (van manicure tot pedicure en alles daar tussenin). Het hebben van een eigen groothandel en het opleidingscentrum in Zoetermeer is nog niet eens alles! Beauty by Lisa is ook nog officieel en exclusief importeur en distributeur in de Benelux van Myscara (semi-permanente mascara), Ilah Brows (wenkbrauwextensions) en Kaeso skincare.

Ik vind het een enorme prestatie dat een jonge vrouw als Lisa dit allemaal bereikt heeft en vraag haar dan ook hoe zij dit alles is begonnen. Gestart vanuit huis met de wimperextensions, breidde ze steeds meer uit. Een combinatie met een studie Biomedische wetenschappen aan de Universiteit Leiden werd het keerpunt: doorgaan met de business of met de studie? Het zelfstandig ondernemerschap (maar dan wel extern en niet meer vanuit huis)  kreeg de absolute voorkeur en door investeringen te doen, is de stap naar Beauty by Lisa gezet!

Maar wat als je naar Beauty by Lisa gaat voor de wimperextensions? Wat staat je dan eigenlijk te wachten? Op de eerste etage vind je de behandelruimte met de wachtruimte ernaast.

 

IMG_0521

Keaso skincare

 

Ik vind alles mooi in de wachtruimte: de stoelen, de kleuren, de lamp, de rust die het ademt, het hoogpolige tapijt dat er ligt…wanneer ik er binnenkom denk ik altijd: ME-TIME! YES! In de wachtruimte hangt een mooie poster aan de muur met de slogan en een foto van Lisa. Ook de behandelruimte ziet er fantastisch uit. Ik ben sowieso een enorme Pinklover dus de stoelen en de leuke roze mandjes springen er voor mij altijd uit.

Beauty by Lisa gebruikt de individuele wimperextensions techniek, waarbij er één extension op één eigen wimperhaartje komt. Dit is een secuur werkje waarbij er met een rechte pincet één wimperhaartje van de anderen gesepareerd wordt, waarna met een kromme pincet de extension op het eigen haartje wordt aangebracht. Op de onderstaande foto kun je dat goed zien:

Het aanbrengen van een extension op het wimperhaartje met een kromme pincet

Het aanbrengen van een extension op het wimperhaartje met een kromme pincet bij Mirjam

De wimperextension behandeling in stappen

De benodigdheden voor mijn glamourlook!

De benodigdheden voor mijn glamourlook

 1.  De wimpers worden gereinigd met make-up remover
 2.  Met een primer op een watje worden de wimpers ontvet
 3.  De onderwimpers worden met speciaal medisch tape (Micropor Tape) afgeplakt, zodat de boven- en onderwimpers niet aan elkaar blijven plakken
 4.  De extensions worden aangebracht: 1 extension op 1 eigen haartje. Dit wordt op- en afgebouwd zodat het mooi in elkaar overloopt en niet onnatuurlijk oogt. De extensions worden ook kleiner naar de neus toe, net als dat je eigen wimper daar korter is dan een midden-wimper
 5.  Dan even laten drogen
 6.  De tape wordt verwijderd
 7.  Thuis kan de klant als onderhoud een coating gebruiken voor de extensions.

Wanneer je klaar bent, krijg je nog een nazorg briefje mee waarop instructies staan om je te helpen zo lang mogelijk van je extensions te genieten.


Nazorg producten voor de extensions. Een make-up remover en een mascara op waterbasis en 2 coatings (coatings staan in het midden).

Foto: nazorg producten voor de wimperextensions. Een make-up remover en een mascara op waterbasis zijn essentieel om de wimperextensions langer te behouden, aangezien reguliere producten op oliebasis de lijm kunnen aantasten. In het midden zie je 2 coatings voor een optimale verzorging.

Voor- en na foto’s

Beauty by Lisa werkt met wimperextensions van Blink. Dit zijn kunstmatig gemaakte haartjes, ook wel signature mink genoemd. Wees gerust, dit zijn dus niet de echte haren van een nerts. De lengte van de Blink extensions liggen tussen de 7 en 15 mm en de dikte tussen de 0,15 en 0,20 mm. Je kunt gaan voor een wat meer natuurlijke look (met een C krul) of een glamourlook (met de D krul). Ik kies het laatste. Wat de lengte betreft heb ik de lengtes 11 en 12 en de dikte van mijn extensions is 0,20. De wimperextensions vind ik zo fijn omdat mijn ogen er groter en sprekender door lijken. Ze geven mijn ogen net dat beetje meer.

Ik laat die van mij na drie weken weer “bijvullen”.
Je kunt er ook voor kiezen om dat na 1 of 2 weken na de behandeling al te doen.

Mijn eigen mooie wimpers na de bijvulbehandeling

Voordelen: je wimpers worden sneller weer mooi bijgevuld en je ligt minder lang in de stoel!

Ik hoop dat ik jullie wat meer heb kunnen uitleggen over het laten aanbrengen van wimperextensions! En ja, ik ga een 10 geven, want ze zijn zo mooi. 

Feeling good gehalte van wimperextensions: een hele dikke 10

Adressen Beauty by Lisa:

Heel veel dank aan:

 • Lisa Hillen: je hebt echt de tijd voor me genomen en de gelegenheid gegeven om vragen te stellen en foto’s te maken. Heel erg bedankt!
 • Melinda: tijdens het aanbrengen van de wimperextensions bij Mirjam mocht ik foto’s maken van de behandeling. Veel dank daarvoor hoor! Super!
 • Mirjam: dank je hartelijk voor de foto’s die ik van je mocht maken tijdens de behandeling. Lief van je!
 • Vera: you make me more beautiful! Je brengt de wimperextensions fantastisch aan bij me! Tot snel!

 

HAPPY WEEK!

Kennen jullie
Beauty by Lisa
al?

Let me know!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *