10 x waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Dynasty

10 x waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Dynasty
De Netflix Original Dynasty doet veel stof opwaaien. Kritiek dat het totaaaaal niet op het origineel lijkt aan de ene kant en redenen om deze binge-worthy serie juist wél te zien aan de andere. Ik ben in ieder geval zwáár fan en ver in seizoen 2. Hier dus 10 x waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Dynasty!

10 x waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Dynasty

Waarom #1. Mooie mensen

Ik kijk daar graag naar. Ja, wie niet, toch? En eerlijk is eerlijk: Grant Show uit Melrose Place (weet je nog?) wordt heel mooi ouder!

Waarom #2. Verfrissend

Deze versie van Dynasty lijkt totaaaaal niet op het origineel. Vrijwel alles is omgegooid. En dat is erg verfrissend moet ik zeggen. Ook al heb ik mooie herinneringen aan het origineel dat ik als jong meisje met mijn moeder (met een half oog dan) meekeek, dit is toch wel een stukkie beter! Sammy Jo, vroeger gespeeld door Heather Locklear, wordt nu stunning neergezet door Rafael de la Fuente…yep, een man. Tip voor de beginnende Netflixer: wanneer Netflix zegt dat een serie gebaseerd is op serie X, is het vaak totaal anders en omgegooid. Zie bijvoorbeeld ook Gotham. Maar wel in een lekker fris jasje dus.

Waarom #3. De fashion

Holy shit. Wat draagt Fallon mooie kleding! I love it! Gossip Girl is er niks bij! Check vooral die eerste aflevering in seizoen 2 met een jaren ’20 feestje in Huize Carrington…mindblowing!

Waarom #4. Make up en haar = on point

De eyeliner van Cristal, de lipstick kleuren van Fallon, de mooie haren van Monica Colby …ik kijk mijn ogen uuuuuuuuit!

Waarom #5. Humor

Die catfights met Fallon en Cristal zijn hilarisch. De dialogen tussen Sam en Steven: lachen, gieren, brullen geblazen. En de opmerkingen van Alexis lekker sarcastisch. Van dat laatste hou ik normaal niet in het echte leven, maar wel in Dynasty natuurlijk!

10 x waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Dynasty - Fallon en Cristal

Waarom #6. Je hoeft er niet bij na te denken

Oi. Oi. Oi. Verstand op 0 en genieten maar. Heerlijk na een daggie hard werken.

Waarom #7. Super entertainment tijdens het sporten

Ik ben aan het revalideren van mijn hernia operatie. Elke dag zit ik een kwartier op mijn hometrainer. In het begin lijkt dat leuk, elke dag hetzelfde moeten doen gaat vervelen kan ik je vertellen. Maar Dynasty zorgt voor super entertainment! Heerlijk! Ik ben vaak echt even kwijt dat ik op een keihard en oncomfortabel zadel zit…

Waarom #8. De ontbijttafel = Foodporn!

Die ontbijttafel elke keer weer…Kan op Pinterest worden gegooid met de tag FOODPORN! In hoofdletters ja. Wafels, vers fruit, sapjes, pannenkoeken met honing, taartjes, broodjes, allerlei soorten beleg en dat alles op een prachtig gedekte lange tafel…met bediening…heerlijk om naar te kijken als je net zo van eten en luxe houdt als ik!

Waarom #9. Er zit een diepere laag in de serie

Het lijkt door al die luxe die je ziet allemaal mega oppervlakkig aflevering na aflevering, maar er zit echt wel een donker randje aan de serie. De makers laten heel goed zien wat enorm veel geld hebben veroorzaakt: een hoop ellende!

Waarom #10. De seizoen 1-finale

Ja, ik ga niet liegen tegen je. Voor een serie als Dynasty vind ik de cliffhanger in seizoen 1 ge-wel-dig! Ik zat er echt helemaal in en smulde ervan. Aanrader!

Lekker bingewatchen met al die regen

Op een dag als vandaag met al die regen, vind ik dit echt een heerlijke serie om te kijken. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien op Netflix.

HAPPY WEEK!
Welke serie vind
jij een aanrader
op Netflix?

I'm Feeling Good Winter logo - Signature Mail

Volg mij: FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

Ga naar:

De afbeeldingen zijn
afkomstig van Netflix.com
Delen:

6 Reacties

 1. 14 maart 2019 / 20:45

  Love it. Ik wacht tot seizoen 2 op zijn eind is zodat ik dat seizoen in 1x kan bingen! De stem van Fallon is ook zo.. filthy rich haha

  • Amina
   Auteur
   18 maart 2019 / 09:23

   Ja, dat ga ik nu ook doen met de rest van seizoen 2 inderdaad…jaaaa, ze is echt heel goed gecast voor deze rol! <3

  • Amina
   Auteur
   21 maart 2019 / 12:32

   Ahhhw dank je wel! Ik hoop dat je het leuk vindt! <3

 2. 19 maart 2019 / 22:49

  Hihi, ik hou van series en films waar ik niet bij hoef na te denken. Daarom vind ik al die romantische/komische Nederlandse films ook zo leuk om te bekijken. En hallo, doe mij ook zo’n ontbijttafel! ?

  Liefs,
  Marloes

  • Amina
   Auteur
   21 maart 2019 / 12:34

   Ik oooook! Niet nadenken is echt lekker hoor, hahahaha! ;-) Dank je wel voor je reactie!

   Liefs,
   Amina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *