10 x Mijn goals voor 2018

10 x mijn goals voor 2018

December is altijd een beetje de maand van de lijstjes. Met terugblikken op het afgelopen jaar…naar dingen die bereikt zijn bijvoorbeeld. Bij RTL Boulevard zag ik een top 3 van “meest gegooglede zoektermen in 2017 in Nederland”…iTunes maakte bekend welke artiest het meest gestreamed is in 2017…Netflix onthulde welke series dit jaar het bestbekeken zijn…Daar houden we ook gewoon van, van dit soort lijstjes. Voor mij persoonlijk was dit een fantastisch jaar, maar ik vind het ook interessant om vooruit te kijken…Daarom heb ik even een ander leuk lijstje gemaakt: 10 x Mijn goals voor 2018

10 x Mijn goals voor 2018

1. Mooie blogs schrijven

Een heel belangrijk doel voor mij is om ook in 2018 mooie blogs te schrijven. En mensen blij te maken. Vooral vrouwen. Jullie zijn mijn doelgroep! Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle. En daar ga ik in 2018 lekker mee door!

2. Webshop uitbreiden

In 2018 wil ik mijn webshop verder uitbreiden. Nog meer mooie spulletjes inkopen…Mijn sieraden assortiment vergroten…Nog meer fijne stationery en kaarten in de shop plaatsen waar je superblij van wordt…En meer producten specifiek voor bloggers vinden. Heb er echt superveel zin in!

10 x mijn goals voor 2018

3. Workshops geven

Ook wil ik graag workshops gaan geven op het gebied van Blog Consulting en Blogbuilding. Of hoe je goede en pakkende SEO geoptimaliseerde website teksten schrijft. Workshops geven staat al heel lang op mijn bucketlist. Wanneer ik op werk een workshop had en de spreker gepassioneerd hoorde praten over zijn of haar vak, wist ik dat ik dat ook ooit wilde gaan doen. En in 2018 ga ik het hopelijk ook gewoon doen!

4. Baan hebben

Ja. Deze is onvermijdelijk. Een start up heeft tijd nodig. Dat heb ik een beetje onderschat eerlijk gezegd. Ik dacht “dat doe ik wel even”. Dat is ook aardig gelukt en ik ben heel tevreden over wat ik heb neergezet in een hele korte tijd…Maar ik kan er natuurlijk nog niet van leven. En dat geeft niet. Ik vind zelfstandig ondernemen leuk, maar ik voel ergens dat fulltime ondernemen er gewoon nog niet inzit. Ik moet het rustig opbouwen. Niks rushen. Langzaam en stabiel naar de top, ja toch?!

5. Sporten: echt 3 x per week

Ik sport nog steeds en ik hou het ook goed vol moet ik zeggen. Maar consequent die 3 x per week…dat is soms wel heftig hoor met je eigen bedrijf en druk sociaal leven erbij…maar ik wil er toch weer naartoe!

6. Afvallen

Ja, daar is ie weer. Ik weet het, word er ook gek van hoor…elk jaar weer. Dat irritante stemmetje…maar goed…ik moet wel weer aan de bak! Volgend jaar ga ik een mooie  roadtrip maken naar Turkije en #sorrynotsorry: ik wil dat gewoon niet dik gaan doen. Nee! Wil ik niet. Ik wil niet hijgend, puffend en steunend de auto in omdat ik kapot ben na een wandeling. En ik wil ook een keer leuke zomerkleertjes aan. Ja. Wil ik gewoon. Zo’n petite klein fladderend jurkje met espadrilles. Je weet wel. En kleding is niet het belangrijkste op de wereld en misschien vind je me nu oppervlakkig…maar wanneer je dik bent is kleding wel echt gewoon een issue. Dus ik wil slank die reis gaan maken! #dustyourselfoffandtryagain

7. Nieuwe vloer

Een nieuwe vloer willen we ook gaan plaatsen. Ik zit nog heel erg met mijn Lief te twijfelen wat we gaan doen, maar ik focus mijn interieur zoektocht nu ook op PVC vloeren. Ze hebben veel voordelen: ze zijn mooi, stil, praktisch en onverslijtbaar. Bovendien zijn PVC vloeren waterbestendig, antislip en makkelijk te onderhouden dankzij de vuil afstotende en vlekbestendige eigenschappen.

De natuurgetrouwe patronen en texturen van Moduleo PVC zorgen ervoor dat deze niet van echt te onderscheiden zijn! En dus kunnen ze ook die mooie eikenhouten vloer-look hebben die we allebei zo mooi vinden. We zijn er nog niet helemaal uit maar in 2018 hakken we qua vloersoort de knoop door!

8. Meer wit in huis

Ook wil ik nog meer wit in huis. Het geeft je huis gewoon echt een lift vind ik. Ik ben helemaal over dat donkere-meubelen-tijdperk heen!

9. Fotografie & styling cursus

Alhoewel ik vind dat ik wel ok foto’s voor mijn blog maak, moet het minder moeite gaan kosten. Nog steeds ben ik er zoooo lang mee bezig. Niet normaal! Vooral met het bewerken van de foto’s. Ze moeten een bepaalde kwaliteit hebben…van mezelf ja…Leuk en aardig, maar dat moet dan wel veel sneller. Ook voor mijn Instagram. Weten jullie nog een leuke en goede cursus?

10. Vegetariër worden?

And last but not least: ik wil vegetariër worden. Ik vind dat wanneer je zoveel van dieren houdt als ik, het echt wel een beetje raar is dat ik ze dan nog steeds eet…ik heb er wel een vraagteken bij gezet…want ook dit wordt een moeilijke! Ik ben al jaren een flexitariër (ik eet maximaal maar 3 dagen per week vlees of vis) maar ik wil er eigenlijk helemaal vanaf!

Dit zijn 10 x Mijn Goals voor 2018! Wat zijn die van jou?

 

HAPPY DECEMBER!

Liefs, Amina

I'm Feeling Good logo

FacebookBloglovin’InstagramPinterestTwitterYoutube

 

Ga naar:

 

 

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking met
  Vloer & Raam Decor en is een advertorial.
Hierdoor blijft deze blog actief en werkend.
Bedankt voor je support!
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

Delen:

6 Reacties

 1. 24 december 2017 / 16:11

  Mooie doelen en een mooi vooruitzicht als Je dit allemaal kunt volbrengen! Dat komt vast goed, You can do it!

  • Amina
   Auteur
   24 december 2017 / 21:06

   Dank je wel Fleur! Lief van jou! xxx

 2. 24 december 2017 / 17:06

  Mooie doelen heb je opgeschreven, wat ontzettend balen dat je (nog) niet van je bedrijf kunt leven. Dat is toch wel het spannendste van ondernemen en moeilijk om toe te geven dat he meer tijd nodig heeft. Liefs en fijne kerst,

  • Amina
   Auteur
   24 december 2017 / 21:17

   Dank je wel Marguerita! De afgelopen 5 maanden waren inderdaad heel spannend…En daardoor eigenlijk best stressvol door de onzekerheid. En daar kan ik niet goed tegen ;-) Ik ben blij dat ik vanuit zekerheid mijn bedrijf verder ga ontwikkelen. Hou je op de hoogte! xxx

 3. 25 december 2017 / 18:13

  Ik wil ook meer sporten en gaan afvallen! Ook wil ik in de zomervakantie komend jaar een fotocursus volgen. Sinds april heb ik een Canon, maar er zijn nog zoveel functies die ik niet ken en dus ook niet gebruik. Super zonde!

  • Amina
   Auteur
   26 december 2017 / 12:49

   Jaaaaa, dat heb ik dus ook. Volgens mij gebruik ik maar 50% van wat mijn camera kan! Ok, dan gaan we elkaar supporten met afvallen en sporten! Heel veel succes en geniet nog even van het lekkere eten! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *