Zakelijk

Review Sally Hansen | Complete Care 7-in-1 nail treatment

STATISTIEKEN

imfeelinggood.nl (blog gestart: 14 mei 2015)

Het is altijd mogelijk om u een actueel overzicht van de aantallen (unieke) bezoekers per maand toe te sturenHieronder vindt u de actuele volger-aantallen van mijn Social Media kanalen:

 Social Media:  Followers:
 Facebook  1,9 K   op 01-07-2017
 Instagram    2 K   op 01-07-2017
 Twitter     175   op 01-07-2017
 Bloglovin’    140   op 01-07-2017
 Pinterest     63    op 01-07-2017


SAMENWERKING

Steeds vaker word ik door bedrijven benaderd of ik een samenwerking wil aangaan! Wilt u uw bedrijf ook meer op laten vallen en heeft u een goede boost nodig op bijvoorbeeld Facebook en Instagram? Schakel mij dan in en samen zetten wij uw merk nog meer op de kaart! Vul het onderstaande contactformulier in en kies bij ‘subject’ svp aan voor welk(e) model(len) u kiest. Ik hoor graag van u!

DIVERSE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN SAMENWERKING

Door met elkaar een samenwerkingsverband aan te gaan, is het mogelijk via mijn blog en social media kanalen het bereik van uw product of dienst een boost te geven. Merken die affiniteit hebben met Lifestyle, Beauty en/of Fashion kunnen zo bij de juiste doelgroep komen. Ik heb de samenwerkings-modellen even op een rijtje gezet, maar schroom niet om met eigen ideeën te komen! Mijn doel is om de samenwerking zo efficiënt en vloeiend mogelijk te laten verlopen.


MODEL 1:  ONLINE ADVERTISING DOOR MIDDEL VAN DE BANNER

Het is mogelijk om op een makkelijke en efficiente manier reclame te maken voor uw product of dienst, door een banner te plaatsen op mijn website. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, kunnen we uw wensen gaan concretiseren. Ik vind het altijd leuk om van u te horen!


MODEL 2: DE ADVERTORIAL

Een advertorial is een post waarin een bedrijf, product of dienst wordt uitgelicht. U levert informatie en beeldmateriaal aan waar ik vervolgens een bericht van maak. In dit bericht wordt er eveneens naar uw website gelinkt. Het onderwerp van een advertorial dient in lijn te liggen met de onderwerpen op I’m Feeling Good, grofweg genomen Lifestyle, Beauty en/of Fashion. Om objectief en onafhankelijk te blijven, wil ik voor een advertorial ook zelf graag uw product of dienst testen. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, kan ik voor u aan de slag! Ik vind het altijd leuk om van u te horen!


MODEL 3: SPONSORED #TWEET, SPONSORED #FB-BERICHT,
SPONSORED #INSTAGRAMPOST OF EEN SPONSORED #PINTEREST-PIN

Door een gesponsorde advertentie op een van mijn social media kanalen te plaatsen, bereikt u een breder publiek en de juiste doelgroep. Om objectief en onafhankelijk te blijven, wil ik voor deze optie ook zelf graag uw product of dienst testen. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, kan ik voor u aan de slag! Ik vind het altijd leuk om van u te horen!


MODEL 4: PRODUCTEN TER REVIEW

U mag uw producten ter review altijd vrijblijvend naar mij opsturen na overleg per e-mail en wanneer uw merk overeen komt met Lifestyle, Beauty en/of Fashion. Reviews kunnen kritisch van aard zijn, op een beleefde manier. Ik schrijf altijd objectief en ben altijd onafhankelijk, ook kan ik de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, ga ik voor u aan de slag! Ik vind het altijd leuk om van u te horen!


MODEL 5: DE WINACTIE

Door samen een leuke Share & Like-winactie op Facebook & Instagram te bedenken, komt uw product (wanneer het in de lijn ligt van Lifestyle, Beauty en/of Fashion) snel bij de juiste doelgroep terecht wat de verkoop bevordert! Om objectief en onafhankelijk te blijven, wil ik voor een winactie ook zelf graag uw product of dienst testen. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, kunnen we samen een leuke actie realiseren. Ik vind het altijd leuk om van u te horen!


MODEL  6: PERSUITNODIGINGEN VOOR PERSDAGEN & EVENTS/PERSBERICHTEN

Uitnodigingen en persberichten mag u mij altijd sturen. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult, stuur ik u mijn adresgegevens toe. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en nieuwe luxe producten en schrijf daar ook graag over.


MODEL 7: FREELANCE

Like what you see & read? Ik schrijf niet alleen voor mijn blog, maar ook in opdracht. Als freelance blogger/copywriter/tekstschrijver ben ik ook in te huren voor diverse opdrachten online of offline. Door de verschillende onderwerpen op mijn blog kan ik mij zeer goed inleven in een merk of dienst. Neem contact op via A Blogging Company. Ik vind het altijd leuk om van u te horen!

CONTACT FORM BUSINESS – VOOR EEN SAMENWERKING MET I’M FEELING GOOD


PORTFOLIO

~ Artikelen op mijn blog in samenwerking met grote & kleinere merken
~ Copywriting van marketing teksten op textbroker.nl, voor diverse opdrachtgevers

~ Copywriting van marketing teksten op greatcontent.nl, voor diverse opdrachtgevers
~ Content writing van informatieve teksten voor infonu.nl
~ Ik sta bij diverse PR bureaus ingeschreven en ontvang regelmatig persberichten en producten ter review
~ Ik werk veel samen met bedrijven en merken als SEO Tekstschrijver bij mijn eigen bedrijf A Blogging Company

~ Ik heb een Workshop Productfotografie- & Styling gevolgd bij een van de grootste bloggers van Nederland, Serena Verbon van Beautylab. Die tips & tricks gebruik ik dagelijks in de fotografie voor mijn artikelen.

 

IK HEB BLOGS GESCHREVEN OVER

ONDERSTAANDE SUCCESVOLLE

MERKEN & BEDRIJVEN:

 

A:

1Korting.com, Actiecode.nl, Antik Batik, Anna Nooshin

B:

Beautybeurs in Utrecht, Beauty by Lisa, Beautygloss, Beautylab.nl, Benefit Cosmetics, de Bijenkorf, Biomed, Bloglovin’, Blond-Amsterdam, bol.com, Bvlgari, Byzoo

C:

Catrice, Clarins, Club Vers, Cosnova

D:

DKNY , Dr. Oetker

E:

Ecco Leather, Elegancy 101 Membership Card, EOS, Essence, Essie, Etos, Eylure

F:

fashioncheque, Future Touch

G:

Golden Rose, Greetz, Monica Geuze

H:

Sally Hansen, Hema, Hunkemöller, Holland & Barrett (voorheen De Tuinen), H&M

I:

Instagram, Issey Miyake, IKEA

J:

Just Loes

K:

Karwei, Kledingkopen.nl

L:

Lily-Flame, L’Oréal, Leenbakker

M:

MAC, Makeup Studio, My Jewellery, My Make-up Brush Set

N:

Neutral, Nivea

O:

O.P.I., Original Beautyblender

R:

Rituals, Rosebud

S:

Sagaform, Sail Amsterdam, Sheila Kapsalon, Sisley, Sleek makeup, Soetenso, Specsavers, Starbucks, StyleTone, Sylvie Meis

T:

Tenne Cosmetics

U:

Urban Decay

V:

Vichy, Victoria’s Secret

W:

WE, Wehkamp

Z:

Zalando, Zwitsal