About me/Contact

About me / Contact imfeelinggood.nl Amina

Ik ben Amina, eigenaar van I’m Feeling Good en groot fan van Lifestyle gerelateerde onderwerpen, lekker eten, Instagram én schrijven! Op I’m Feeling Good wil ik laten weerklinken wat mij in het dagelijks leven bezighoudt: Lifestyle, Beauty & Fashion. Je kunt dus artikelen vinden waarin ik schrijf over Shoppen, Wonen, Health, Make up, Fashion en nog veel meer. Er zit voor iedere vrouw én man wel iets tussen. Wist je dat volgens mijn Google Analytics gegevens, net zoveel mannen als vrouwen mijn blog lezen? Hoe leuk is dat! Loveit!

Wat ik persoonlijk vooral heel belangrijk vind is positiviteit. Ik probeer zoveel mogelijk in het nu te leven, te genieten en vooral dankbaar te zijn voor wat ik heb. Niet altijd even makkelijk, maar wel een mooi streven ♥

Mijn 3 liefdes

Mijn liefde voor Lifestyle: ik hou ervan om over dingen te schrijven waar ik door geraakt word en die me gelukkig maken. Dat kan iets kleins zijn, iets groots, iets luxe, het maakt eigenlijk niet uit. Door mezelf Lifestyle blogger te noemen geef ik mezelf de ruimte om ieder onderwerp aan te kunnen pakken. Hotspots, Wonen, Boeken, een mooie serie op Netflix, Beauty, Karma, Health of Fashion…you name it. Als ik een positive vibe kan overbrengen over een bepaald onderwerp en daar lezers blij mee kan maken, doe ik dat!

Mijn liefde voor Beauty komt van heel ver: als jong meisje kon ik al uren ademloos kijken hoe mijn moeder zichzelf opmaakte voor de spiegel. Ook heb ik de liefde voor Fashion van haar geërfd. Samen keken we vroeger graag naar topmodellen als Helena Christensen, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Kate Moss en ons eigen Neerlands trots: Karen Mulder.

De liefde voor Fashion, Beauty én de liefde voor de mooie, luxe dingen in het leven omringd met een vleug positiviteit: dat probeer ik hier allemaal samen te brengen bij I’m Feeling Good. Mét af en toe een stijlvolle Winactie ertussen! Abonneer je op mijn blog in de sidebar om niets te hoeven missen!

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? Vraag je je misschien iets af op Beauty gebied of wil je dat ik een bepaald product review of onderwerp behandel? Neem dan contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen. Ik vind het altijd leuk om van je te horen en zal mijn best doen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

ZAKELIJK CONTACT

Heeft u een zakelijke vraag en wilt u samenwerken? Dan verwijs ik u graag naar mijn ZAKELIJKE PAGINA.

CONTACT FORM PARTICULIER

Mijn SOCIAL MEDIA KANALEN

~ Facebook
~ Twitter@ImFeelingGoodnl
~ Pinterest
~ Instagram
~ Bloglovin’


YOU-TIME

Neem een lekker kopje koffie of thee en ontspan! It’s YOU-time!!! Je bent bij I’m Feeling Good waar je even kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Reacties onder mijn blogs zijn altijd welkom.

 

XOXO

Amina

I'm Feeling Good Contact