Disclaimer

imfeelinggood.nl Disclaimer

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met onderstaande disclaimer:


AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij I’m Feeling Good.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van I’m Feeling Good.


NIET AANSPRAKELIJK


Wij zijn niet aansprakelijk voor een eventueel andere ervaring die u heeft met beauty producten, of welke andere dienst of product dan ook omschreven, gefotografeerd of gefilmd op deze website. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alhoewel imfeelinggood.nl met de allergrootste zorg wordt samengesteld, kan het zijn dat de teksten feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van imfeelinggood.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het inhoudelijk wijzigen van teksten kan op ieder moment en zonder aankondiging plaatsvinden door de auteur.

Winacties
I’m Feeling Good heeft soms winacties, waarbij er (beauty)producten gewonnen kunnen worden. I’m Feeling Good zal zo snel mogelijk en met de grootste zorg de (beauty)producten kosteloos naar de winnaar opsturen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor leveringsproblemen die zich voordoen na het opsturen van de (beauty)producten.

Daarnaast kan I’m Feeling Good worden benaderd door een (beauty)merk die een samenwerkingsverband wil aangaan, bijvoorbeeld in de vorm van een winactie. Soms biedt het (beauty)merk daarbij aan zelf de gewonnen producten naar de winnaar te verzenden. I’m Feeling Good, die bij het versturen dus niet betrokken is geweest, kan in dat geval nooit aansprakelijk worden gesteld voor:

– het niet tijdig verzenden van de producten door het (beauty)merk

– het niet ontvangen van de producten.

PRIVACY


De gegevens die de lezer/deelnemer aan mij toestuurt (voor bijvoorbeeld een winactie), zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt. Uitzondering hierop is een samenwerkingsverband, waarbij een derde partij – vaak het (beauty)merk die de samenwerking heeft aangeboden – de producten naar de winnaar zal opsturen. Ik zal de adresgegevens van de lezer/deelnemer dan door moeten sturen zodat hij/zij de producten kan ontvangen. Deze constructie zal altijd op voorhand in het desbetreffende blog worden uitgelegd.

Wanneer een lezer vraagt of ik een bepaald onderwerp wil behandelen, kan het zijn dat ik hier een artikel over schrijf en deze in de categorie Blogs op verzoek! Ik wil die lezer dan danken voor zijn/haar input en zal dan vragen of ik zijn/haar voornaam mag noemen. Is dit niet gewenst, dan zal er ook geen naam verschijnen en zal de Privacy van mijn lezer gewaarborgd worden.


PRODUCTEN

Alle (beauty) producten die op imfeelinggood.nl besproken zijn, zijn:
~ of gebruikt terwijl ik zelf een behandeling bij het betreffende bedrijf onderging
~ door mijzelf gekocht
~ door merken vrijblijvend naar mij toegestuurd ter
review/preview, voor advertentiedoeleinden of voor like, share & winacties en zijn te herkennen aan de tekst vermeldt onderaan de blogs: || Dit artikel is in samenwerking met [X] || Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd ||
~ Een advertorial wordt altijd in de titel duidelijk aangegeven met de tekst “Advertorial”
~ Wanneer ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit het volgende: wanneer een lezer via de desbetreffende link een product koopt, krijg ik daar een bepaald percentage van (dit is vaak een erg laag percentage). Je betaalt niets méér dan normaal; je support alleen gratis mijn blog en adviezen wanneer je via die link iets koopt.

N.B.: Producten worden vrijblijvend door merken en bedrijven opgestuurd. Ik schrijf altijd objectief en ben altijd onafhankelijk. Daarom test ik alle producten/websites zelf voor mijn reviews én advertorials.

FOTOGRAFIE

Alle foto’s op mijn website zijn:
1. door mijzelf gemaakt of | 2. toegestuurd door merken/brands of | 3. Via een gebruikerslicentie door mij verkregen o.b.v. een financiële vergoeding, door mij betaald.

Copyright © 2015-2017
I’m Feeling Good All Rights Reserved.