Contact/Ondernemers & Bloggers helpen

About me / Contact imfeelinggood.nl Amina

Ik ben Amina, 41 jaar en Lifestyle Blogger. Aangenaam! Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle.

Ik wil je als het ware een stukje YOU-time geven. Hier word je geïnspireerd, kun je luxe ervaren en even uit de waan van de dag stappen. Mijn tone of voice is enthousiast, alsof ik met een kop koffie naast je zit!

Bloggen & Mijn 4 liefdes

1. Mijn liefde voor Lifestyle: ik hou ervan om over dingen te schrijven waar ik door geraakt word en die me gelukkig maken. Dat kan iets kleins zijn, iets groots, iets luxe, het maakt eigenlijk niet uit. Door mezelf Lifestyle blogger te noemen geef ik mezelf ook lekker de ruimte om ieder onderwerp aan te kunnen pakken. Hotspots, Wonen, Boeken, een mooie serie op Netflix, Beauty, Karma, Health of Fashion…you name it. Als ik een positive vibe kan overbrengen over een bepaald onderwerp en daar lezers blij mee kan maken, dan doe ik dat!

2. Mijn liefde voor Beauty komt van heel ver: als jong meisje kon ik al uren ademloos kijken hoe mijn moeder zichzelf opmaakte voor de spiegel.

3. Ook heb ik de liefde voor Fashion van haar geërfd. Samen keken we op tv graag naar topmodellen als Helena Christensen, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Kate Moss en ons eigen Neerlands trots: Karen Mulder.

4. Wat ik persoonlijk vooral heel belangrijk vind is positiviteit. Ik probeer zoveel mogelijk in het nu te leven, te genieten en vooral dankbaar te zijn voor wat ik heb. Niet altijd even makkelijk, maar wel een mooi streven. Mindfulness helpt me hier goed bij. ♥

De liefde voor Fashion, Beauty én de liefde voor de mooie, luxe dingen in het leven omringd met een vleug positiviteit: dat probeer ik hier allemaal samen te brengen bij I’m Feeling Good. Mét af en toe een stijlvolle Winactie ertussen! Abonneer je op mijn blog in de sidebar om die ook niet te hoeven missen!

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? Neem dan contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen. Ik vind het altijd leuk om van je te horen en zal mijn best doen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

CONTACT FORM PARTICULIER


SERVICES VOOR BLOGGERS & ONDERNEMERS: A BLOGGING COMPANY

Ik ben Blog Consultant, Storyteller, Blogger en SEO Tekstschrijver. Ik help bloggers hun blog naar een next level te tillen en bedrijven te groeien. Daarnaast kan ik je ook helpen met link building en social media. Neem rustig een kijkje op mijn website. En neem vooral contact met me op wanneer je iets onduidelijk is!

Diensten bij A Blogging Company:

  1. Blog Consulting
  2. Storytelling
  3. Blogbuilding
  4. SEO Tekstschrijver
  5. Link building
  6. Social Media advies calls & social media beheer van jouw kanalen.

 

XOXO

Amina

I'm Feeling Good Contact